NYTER BRYLLUPSREISEN: Stian Thorbjørnsen stortrivdes på bryllupsreise med kona Tina og sønnen Felix Foto: Se og Hør
NYTER BRYLLUPSREISEN: Stian Thorbjørnsen stortrivdes på bryllupsreise med kona Tina og sønnen Felix Foto: Se og HørVis mer

Stian Thorbjørnsen: - Nå er det deilig å bare være pappa

Den nygifte artisten tok med familien til Thailand etter bryllupet.

SEOGHØR.NO: Artisten Stian «Staysman» Thorbjørnsen (33) har toppet hitlister, svingt seg til annenplass i «Skal vi danse» og blitt kåret til «Årets kjendis» på Se og Hørs store kjendisgalla.

Prisen feiret han med å fri til sin Tina Svestad (25) fra scenen.

I januar ble de gift, til Stians store overraskelse. Bryllupet ordnet Tina i all hemmelighet som en del av TV2s populære «Senkveld Surprise».

LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Stian Thorbjørnsen og se eksklusive bilder fra hans bryllupsreise. Foto: Se og Hør
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Stian Thorbjørnsen og se eksklusive bilder fra hans bryllupsreise. Foto: Se og Hør Vis mer

Aller mest betyr det likevel å være en god pappa. Fra et tidligere forhold har Stian sønnen
Victor (7), mens han og Tina har sjarmøren Lennox (1) sammen. Minstemann ble med, da mor og far dro på bryllupsreise til Hua Hin i Thailand.

– Jeg har satset alt på musikken. Derfor er det veldig deilig og bare å være pappa, og det fikk vi til nå. Jeg er nok en mer tradisjonell far enn det de fleste tror. Jeg er ganske streng, samtidig forsøker jeg å være leken og morsom.

- Familien min får meg til å holde beina på  jorden, forteller den fornøyde faren til Se og Hør Extra.

Stian og Tinas bryllup fant sted klokken 17.00. i Nye Glemmen kirke i parets hjemby Fredrikstad.

- Det var helt surrealistisk. For en time siden visste jeg ikke at jeg skulle gifte meg, og nå står jeg her, fortalte en svært overrasket Stian til Seoghør.no etter seremonien

- Hun er verdens vakreste. Det er helt utrolig. For en jobb hun har lagt ned. Vi klarte liksom å toppe frieriet på Kjendisgallaen, ler han.

De siste årene har Stian gjort stor suksess på hitlistene sammen med kameraten Lasse Jensen i gruppen «Staysman & Lazz».

POPULÆRE ARTISTER: Stian Thorbjørnsen (th) og Lasse Jensen utgjør duoen Staysman & Lazz.

Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
POPULÆRE ARTISTER: Stian Thorbjørnsen (th) og Lasse Jensen utgjør duoen Staysman & Lazz. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB scanpix Vis mer

Etter sin suksess i «Skal vi danse» spøkte Stian med at han hadde skumle planer om å få sin gode venn til å ta på seg danseskoene.

- Vi prøver å legge inn noen dansenummer når vi spiller konserter og sånn nå. Jeg vet at han jeg spiller med, han har lært seg å danse salsa, så da kan vi danse litt sammen på scena. Jeg vurderer å bare sette han på et sånt valsekurs eller noe sånt, sa han lattermildt til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Her frir Staysman til kjæresten