<strong>AVVISTE REALITYKOLLEGAEN:</strong> - Det var ikke aktuelt å være noe annet enn en kompis med Stian inne på Paradise, sier Christina Strandskogen til Seher.no. Her poserer hun for Seher.nos fotograf under innspillingen i Mexico. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
AVVISTE REALITYKOLLEGAEN: - Det var ikke aktuelt å være noe annet enn en kompis med Stian inne på Paradise, sier Christina Strandskogen til Seher.no. Her poserer hun for Seher.nos fotograf under innspillingen i Mexico. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

- Stian skrev at han elsket meg

Etter den flørtende tekstmeldingen brøt Christina all kontakt - før de to møttes igjen på «Paradise Hotel».

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  «Paradise Hotel»-deltakeren Stian Andrå (23) la ikke skjul på sin begeistring, da han i mandagens episode innså at han hadde møtt Christina Strandskogen (20) i Norge lenge før de to sjekket inn i TV3s realityserie.

- Du har startet et tog som du ikke kan stoppe, sa han entusiastisk, selv om Christina flere ganger prøvde å roe ham ned ved å si at noe romantikk ikke var aktuelt mellom de to.

Ba om telefonnummeret
Til Seher.no avslører Christina at det ikke manglet på entusiasme fra Stians side den første gangen de møttes heller.

- Det var på våren i 2010. Jeg hadde vært på konsert i Oslo, og dro på utestedet Living Room med en kompis. Da jeg stod alene i baren, kom han opp til meg og sa noe sånt som «en så pen jente som deg burde ikke stå alene». Vi utveksklet telefonnumre, men fikk ikke pratet så mye mer den kvelden.

- Skrev at han elsket meg
Til tross for at de kun hadde snakket kort sammen, prøvde Stian flere ganger å få kontakt med Christina.

 - Jeg fikk flere tekstmeldinger fra Stian, som ville møte meg i Oslo. Men jeg var skeptisk, så det ble ikke noe av. Så en dag fikk jeg en tekstmelding fra Stian hvor han skrev at han elsket meg. Da fikk jeg noia.

- Senere hevdet han det var noen som hadde tullet med telefonen hans, men jeg valgte likevel å bryte kontakten, sier hun til Seher.no

Ikke ønske om Paradise-sex
Stian Andraa insisterer på at kjærlighetserklæringen via tekstmelding ikke var ekte.

- Det var broren min som fikk tak i telefonen min på en bygdefest, og sendte tullemeldinger til alle jentene på telefonen min. Jeg er glad for at jeg fikk forklart det for Christina på «Paradise Hotel», selv om jeg sa mye annet rart da jeg var full, sier han til Seher.no.

Til tross for at han foran kameraene ikke så ut til å ville la seg stoppe av Christinas avvisninger, hevder Stian at han aldri hadde som mål å få Skiens-jenta til sengs.

Etter mandagens episode har han mottatt flere meldinger på Facebook, blant annet med trussel om å knekke nesa hans på grunn av hans oppførsel på hotellet.

- Mye av det som sendes på TV er langt mindre dramatisk i virkeligheten, enn det ser ut som. Jeg ville bare at Christina ikke skulle gå med den tøffe holdningen sin overfor meg, fordi jeg visste at hun var helt annerledes da jeg traff henne første gangen.

Ingen kontakt i dag
Etter at de kom hjem fra «Paradise Hotel» har paret valgt å ikke opprettholde kontakten.

- Vi er venner, men bortsett fra premierefesten for «Paradise Hotel», har vi ikke hatt noe kontakt, sier Stian som fortsatt er singel.

Christina - som også har skrevet om episoden med Stian på sin blogg - hevder hun heller ikke har noen planer om å gjenoppta kontakten med Paradise-kollegaen.

- Vi er venner, men han er nok ikke min type. Dessuten er jeg ikke helt singel lenger. Jeg har et godt øye til en gutt jeg kjente før «Paradise Hotel», men det er for tidlig å si noe mer om den saken, sier hun lurt til Seher.no.

Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det stemmer ikke med virkeligheten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer