Stian Blipp forlovet:

Stian Blipp og kjæresten er forlovet

- HUN....SA....JAAA!!!

FORLOVET: Jamina Iversen og Stian Blipp er forlovet. Paret - som også er samboere - har vært sammen siden 2013. Foto: Veronica Solheim
FORLOVET: Jamina Iversen og Stian Blipp er forlovet. Paret - som også er samboere - har vært sammen siden 2013. Foto: Veronica Solheim Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Komiker og programleder Stian Blipp (27) avslører på sin egen Instagram-konto at han og kjæresten Jamina Iversen er forlovet.

- HUN....SA....JAAA!!!, skriver Blipp til et bilde av paret, hvor han går ned kne.

I en uttalelse via manager Marte Schei forklarer Blipp hvordan frieriet kom til. Bergenseren har nemlig planlagt den store begivenheten i lang tid.

- Jeg hadde planlagt det lenge. Møtte ringselgere i mørke kroker på avsidesliggende kafeer og jobbet i det skjulte i nesten to måneder. Det beste av alt var coverstoryen for selve frieriet. Jeg hadde fått designet opp en falsk invitasjon til selveste statsministeren. Erna Solberg hadde, ifølge brevet, invitert oss til middag for å feire gode ambassadører for Bergen. Antrekk: Galla, skriver Blipp.

NED PÅ KNE: Stian Blipp valgte å fri til Jamina Iversen på en benk ved Grünerløkka, hvor paret ble kjærester for fire år siden. Foto: Veronica Solheim
NED PÅ KNE: Stian Blipp valgte å fri til Jamina Iversen på en benk ved Grünerløkka, hvor paret ble kjærester for fire år siden. Foto: Veronica Solheim Vis mer

I stedet for en gallamiddag, ventet det noe helt annet - og betydelig større for Iversen.

- På en benk ved Grünerløkka, hvor vi ble sammen for fire år siden, hadde jeg pyntet med 100 røde roser og lyslenker. I buskene lå en iskald champagne og to glass. På benken ved siden av satt en cellist i forkledning.

SOM I EN FILM: Jamina Iversen og Stian Blipp er forlovet og skal med tiden gifte seg. Blipp hadde planlagt alt ned til den minste detalj. Foto: Veronica Solheim
SOM I EN FILM: Jamina Iversen og Stian Blipp er forlovet og skal med tiden gifte seg. Blipp hadde planlagt alt ned til den minste detalj. Foto: Veronica Solheim Vis mer

Blipp hadde planlagt frieriet ned til den minste detalj, men forklarer likevel at det var visse utfordringer for å få alt til å klaffe.

- Omveien via Grünerløkka på vei til Erna Solbergs representasjonsbolig var forklart med at jeg måtte hente en sløyfe hos en kamerat, fordi jeg ikke fant min egen.

ROMANTISK: Stian Blipp fikk ja fra sin mangeårige kjæreste Jamina Iversen. Foto: Veronica Solheim
ROMANTISK: Stian Blipp fikk ja fra sin mangeårige kjæreste Jamina Iversen. Foto: Veronica Solheim Vis mer

- Klokken er 19.15. Hun har fått sjokket om at vi slett ikke skal hente noen sløyfe. Jeg sier: På denne benken for fire år siden sa du til meg at «om vi ikke ble sammen, så var det det dummeste vi kom til å gjøre». Det er ikke en dag hvor jeg ikke har vært enig i det. Så, la meg høyne det! Jeg tror at om vi ikke bestemmer oss for å være sammen resten av livet, så er det det dummeste vi kommer til å gjøre. Vil du gifte deg med meg?!.

- Svaret er heldigvis «JA!», fortsetter Blipp og forklarer at musikken så begynte å spille.

- Champagnen blir fisket ut av buskene og jeg røper at det ikke er noe galla. Men, jeg lurer henne med at jeg har booket en middag til oss og at vi må hjem og skifte. Vi kommer hjem og der venter 50 venner og familie i leiligheten. Lenge leve kjærleiken!

SAMBOERE: Stian Blipp intervjues om å bo sammen med kjæresten Jamina Iversen. Vis mer

Sammen i flere år

Det var Se og Hør som avslørte at Stian Blipp hadde funnet lykken med tre år eldre Jamina Iversen før jul i 2013.

Siden den gang har paret blitt samboere og duoen har strålt sammen på den røde løperen - blant annet på «Gullruten» i 2015.

Tidligere har Blipp fortalt til Se og Hør at han og kjæresten kommer svært godt overens som samboere. I 2014 flyttet de inn i en leilighet til 6,7 millioner like ved Slottsparken i Oslo.

- For å si det sånn, det eneste vi har kranglet om er om det skal stå «Star Wars»-figurer ved siden av kaffemaski­nen, har Stian Blipp uttalt til Se og Hør.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer