KVALITETSTID SAMMEN: Stian Blipp og Jamina Iversen fikk endelig litt kvalitetstid sammen utenfor «Singin' in the rain»-kjøret på Wallmans gallapremière tirsdag kveld.  Foto: Tore Skaar/Se og Hør
KVALITETSTID SAMMEN: Stian Blipp og Jamina Iversen fikk endelig litt kvalitetstid sammen utenfor «Singin' in the rain»-kjøret på Wallmans gallapremière tirsdag kveld. Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer

Stian Blipp og Atle Pettersen tok pause for å pleie kjærligheten med damene i sine liv

«Singin' in the rain»-stjernene nøt livet som vanlige publikummere for en kveld.

Publisert

SEOGHØR.NO: Atle Pettersen (27) og Stian Blipp (26) er for tiden travelt opptatt men sin oppsetning av musikalen «Singin' In the Rain» på Folketeateret i Oslo.

Tirsdag kveld tok de imdlertid pause fra sang og dans for å delta på Wallmans gallapremiere i Oslo. Med seg hadde de hver sin kjæreste, Cathrine Eide (26) og Jamina Iversen (28).

Og det var ingen tvil om at parene nøt en etterlengtet frikveld sammen.

Etter premieren på «Singin' in the rain» i september, kunne ikke Jamina og Cathrine gjøre annet enn å skryte over de tøffe forberedelsene til sine spreke kjærester.

- Jeg vet hvor mye jobb gutta har lagt ned før forestillingen, og da bare kommer tårene. Jeg har grått og ledd om hverandre i hele kveld, fortalte Jamina til Se og Hør etter premieren tidlig i september.

For å sette opp en så stor forestilling krever mye arbeid. Atle og Stian har jobbet fra de sto opp, til de la seg - for å få forestillingen til å sitte.

- Jamina er i sitt ess om dagen. Min kjæreste er veldig omsorgsfull, og koser seg veldig når hun får ta vare på meg, sa Stian etter premieren.

Saken fortsetter under bildet.

FRA SHOWET: Wallmans Gallapremière 2016 gikk av stabelen tirsdag kveld. Foto: Tore Skaar/Se og Hør
FRA SHOWET: Wallmans Gallapremière 2016 gikk av stabelen tirsdag kveld. Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer

Atle Pettersen derimot kan juble over at kjæresten Cathrine har konmmet hjem fra jobb for TV 2-sporten under OL i Rio.

Store deler av prøveperioden til forestillingen var hun nemlig fraværende. Nå kan de etter en lang periode nyte tid sammen som kjærester igjen.

- Jeg sa at jeg skal ta vare på ham, da jeg kom hjem for noen dager siden. Han har vært sliten etter hardkjøret, og trenger litt ekstra omsorg, fortalte Cathrine til Se og Hør tidligere i september.

Atle Pettersen innrømmet at han hadde vært sliten, men ikke på grunn av øvelsene til forstillingen.

- Jeg har vært litt grinete enkelte dager. Det er sikkert fordi hun har vært så lenge borte, sa han med et smil.

LES OGSÅ: Vi har kjøpt oss barnefri

ENDEDLIG KJÆRESTETID: Atle Pettersen og Cathrine Eide er travle begge to. Men tirsdag kveld kunne de nyte litt tid sammen på Wallmans gallapremière i Oslo. Foto: Tore Skaar/Se og Hør
ENDEDLIG KJÆRESTETID: Atle Pettersen og Cathrine Eide er travle begge to. Men tirsdag kveld kunne de nyte litt tid sammen på Wallmans gallapremière i Oslo. Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer