EN PUST I BAKKEN: Mange fans kommer nok til å savne Stian Blipps karismatiske personlighet.
EN PUST I BAKKEN: Mange fans kommer nok til å savne Stian Blipps karismatiske personlighet. Vis mer

Stian Blipp forsvinner fra skjermen

Den populære programlederen tar TV-pause.

SEOGHØR.NO: Sist uke var det finale i TV 2-programmet «Mitt Dansecrew» hvor Stian Blipp (25) ledet showet, og Thomas «Finger'n» Gullestad (34) stakk av med seieren.

Nå avslører Blipp på Instagram at han etter tre hektiske år tar seg en pause fra TV-skjermen.

Han starter det hele med å fortelle hvor takknemlig han er for den siste jobben sin.

- Takk til alle som var med på Mitt Dansecrew. Takk til alle kjendisfjesene som takket ja til denne sinnsyke reisen. Takk til alle dansecrewene som har danset hull i skoene sine og holdt ut med TV-bransjens konstante mas og jag, skriver han.

Deretter fortsetter han å takke en rekke mennesker til før han forteller at han kommer til å bli borte fra TV-ruta en stund.

- Og ikke miiiiinst tusen tusen tusen takk til DEG som så på oss hver fredag og gjorde det verdt å lage. Jeg digger dere som fy og håper dere lot dere rive med. Jeg tar meg en pause fra skjermen og er tilbake når dere minst venter det ;) Kjærleik, avslutter Blipp.

Den blide og sjarmerende 25-åringen ble raskt en publikumsfavoritt og har vært med å lede TV-program som «Idol», «Norske Talenter» og «Torsdag kveld fra Nydalen».

Nylig ble det også kjent at TV 2s nyhetsanker Mah-Rukh Ali (33) tar seg en TV-pause for å sette seg på skolebenken igjen.

LES OGSÅ: - Hun kan forvente seg noe romantisk