GJØR KJÆRESTEN SPRØ: I privatlivet har ikke Stian Blipp like god kontroll som på TV-skjermen, noe som kan gå utover kjæresten Jamina Iversen. På prisutdelingen Gullruten i Bergen fredag kveld, som Stian ledet, ankom paret sammen.  Foto: NTB scanpix
GJØR KJÆRESTEN SPRØ: I privatlivet har ikke Stian Blipp like god kontroll som på TV-skjermen, noe som kan gå utover kjæresten Jamina Iversen. På prisutdelingen Gullruten i Bergen fredag kveld, som Stian ledet, ankom paret sammen. Foto: NTB scanpixVis mer

Stian Blipp avslører sin største last

Den populære TV-profilen røper hvorfor han kan være svært frustrerende å bo sammen med.

SEOGHØR.NO: Da den TV-sendte prisutdelingen «Gullruten» ble arrangert i Bergen fredag, var det programleder Stian Blipp (26) som sørget for at alt gikk på skinner.

Den sjarmerende TV-profilen - som i høst blir musikalartist - har mye erfaring med å lede programmer fra studio i TV 2, men i privatlivet har han ikke alltid like god kontroll.

Ifølge ham selv synes nemlig ikke kjæresten Jamina Iversen (27) at det alltid er like moro med en samboer som tar alt på sparket:

- Jeg er verdens dårligste til å planlegge. Det kan mine foreldre og kjæreste skrive under på. Når det kommer til planlegging er jeg på grensen til horribel, sier Stian Blipp til Se og Hør.

Saken fortsetter under bildet.

MANGE JERN I ILDEN: Til høsten blir Stian Blipp å se i musikalen «Singin in the Rain», der han og Atle Pettersen (t.h) spiller hovedrollene.  Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
MANGE JERN I ILDEN: Til høsten blir Stian Blipp å se i musikalen «Singin in the Rain», der han og Atle Pettersen (t.h) spiller hovedrollene. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

I SALG NÅ: I ukens Se og Hør Extra kan du lese hele intervjuet med Stian Blipp, om Espen Eckbos vei tilbake etter ulykken og mye mer.  Foto: Faksimile, Se og Hør
I SALG NÅ: I ukens Se og Hør Extra kan du lese hele intervjuet med Stian Blipp, om Espen Eckbos vei tilbake etter ulykken og mye mer. Foto: Faksimile, Se og Hør Vis mer

Han og Jamina har vært sammen i snart tre år og bor i en leilighet på Frogner i Oslo. Og Stian legger altså ikke skjul på at han til tider kan være et realt surrehode.

- Det er veldig frustrerende når den du bor med er dårlig til å planlegge, og jeg bare sier «det fikser vi, det ordner seg». «Nei det gjør ikke det!» svarer hun da.  Jeg er nok litt mer lettsindig. Livet blir litt lettere da, legger Stian til med et smil.

Vil være snill og god

Selv om Stian Blipp sikkert kan få Jamina til å rive seg i håret i ny og ne, er det neppe tvil om at det sympatiske multitalentet har et hjerte av gull:

- Jeg er veldig opptatt av at man skal være snill og god med alle rundt seg - det mener jeg virkelig. Det er grunnpilaren i alt. Du må være snill og god med alle, understreker han overfor Se og Hør.

Se Stian Blipp snakke om samboerskapet med Seoghør.no høsten 2014:

Og det er nok ikke helt utenkelig at Stians «bedre halvdel» også har en positiv innvirkning på oppførselen hans.

Da TV 2-profilen gjestet «En kveld hos Kloppen» tidligere i vår, skrøt han nemlig av kjærestens godhet til programleder Solveig Kloppen (44):

- Hun får meg til å bli en bedre person. For de gangene jeg er en idiot, så kan jeg se til henne og tenke: «Hvorfor er ikke jeg like snill som deg?». Hun er helt fantastisk god og uselvisk, sa Blipp åpenhjertig i TV 2-programmet.

Se klippet fra Stian Blipp og Solveig Kloppens samtale om Jamina nedenfor:

LES OGSÅ: Vil ikke gå ut alene