«Stian Blipp Show»:

Stian Blipp: - Jeg var livredd

TV 2-profilen og Jan Thomas barket sammen med kvinnelig slåsskjempe i ringen.

SLÅSSKJEMPE: Stian Blipp prøver seg på wrestling i «Stian Blipp Show». Video: TV 2Vis mer Vis mer

(Seoghør.no): Stian Blipp (27) er kjent for å være slagkraftig bak mikrofonen .

Men i premieren på hans nye program «Stian Blipp Show» får han for første gang prøve seg som en ekte slåsskjempe i ringen.

Motstanderen er den kvinnelige europamesteren i jiu-jitsu, Kethe Engen.

- Jeg var livredd. Alle gutta som hadde trent med henne sa at jeg kom til å få grisebank. Det var liksom ikke noe tvil fra noen som hadde sett henne i aksjon om at hun kom til å drepe oss. Den informasjonen var jo litt lei å ha i bakhodet i forkant av kampen, sier han til Seoghør.no.

GA ALT: Stian ga alt for å prøve å få tak på sin sterke motstander. Foto: TV 2
GA ALT: Stian ga alt for å prøve å få tak på sin sterke motstander. Foto: TV 2 Vis mer

Ikke redd for å bli skadet

- Var du noen gang redd for å bli skadet og helsen din?

- Sta som jeg er, så var vel de i produksjonen mer redd for at jeg ikke skulle gi meg i tide om jeg var i trøbbel. Havner man for eksempel i en såkalt arm-bar så kan jo armen ryke om man ikke gir opp i tide. Kethe var instruert i å gå som om det var ordentlig kamp og ikke holde noe igjen.

- Frister det til gjentagelse?

- Kanskje ikke mot Kethe, som bare blir flinkere og sterkere for hver dag som går, men gjerne mot en jeg kan vinne mot for å få selvtilliten tilbake!

Jan Thomas i ringen

Med seg inn i ringen har han kjendisstylisten Jan Thomas (50), som innrømmer at han heller ikke har vært i noen alvorlig slåsskamp før.

KOLLEGAER I RINGEN: Stian Blipp fikk selskap av Jan Thomas, som også ville prøve seg som slåsskjempe. Foto: TV 2.
KOLLEGAER I RINGEN: Stian Blipp fikk selskap av Jan Thomas, som også ville prøve seg som slåsskjempe. Foto: TV 2. Vis mer

- Jeg fikk masse gode tips av Emil Weeber Meek før kampen. Om det hjalp gjenstår å se. Vi fikk utdelt «jock», for beskytte våre edle deler under kampen men den var for liten for både meg og Stian, sier en lattermild Jan Thomas.

Se video fra Stians kamp øverst i saken!

Kampsportgrenen det kjempes i heter Submission Wrestling.

Der er det ikke lov å slå og sparke, men omtrent alt annet er tillatt for å få motstanderen til å kaste inn håndkledet.

For hvert sekund de holder ut, får Stian og Jan Thomas 300 kr som vil bli gitt til Norske Kvinners Sanitetsforening og deres bekjempelse av vold mot kvinner.

NY ERFARING: I likhet med Stian Blipp, hadde Jan Thomas aldri vært i en slåsskamp før han prøvde seg i ringen. Foto: TV 2.
NY ERFARING: I likhet med Stian Blipp, hadde Jan Thomas aldri vært i en slåsskamp før han prøvde seg i ringen. Foto: TV 2. Vis mer

Premierefest

Torsdag feiret Blipp sitt nye program med premierefest i Bergen.

Der var blant annet brødrene Bård og Vegard Ylvisåker.

Det er selskapet til Ylvis, Concorde TV AS, som produserer «Stian Blipp Show», og brødrene var mildt sagt fornøyde etter premieren.

- Vi har jobbet en del med Stian og blitt godt kjent med ham. Han er en så fin fyr, og dette gjenspeiler seg i programmet hans. Han virker genuint interessert i hva intervjuobjektene kommer med, påpeker Bård Ylvisåker.

- Det samme kan vel ikke sies om oss, kommenterte storebror Vegard på klassisk Ylvis-vis til Seoghør.no.

VISTE STØTTE: Vegard og Bård Ylvisåker var stolte av kollega Stian Blipp (i midten) etter talkshowdebuten. Foto: Erlend Haukeland
VISTE STØTTE: Vegard og Bård Ylvisåker var stolte av kollega Stian Blipp (i midten) etter talkshowdebuten. Foto: Erlend Haukeland Vis mer

- Frykter dere konkurransen fra Stian nå da?

- Nei, det kommer ikke til å skje. Uansett så er det plass til flere fisker i denne dammen vår, slår Ylvis-brødrene fast.

Drømmer om Jim Carrey

Selv var Blipp-en overveldet etter endt opptak.

- Dette er jo drømmen som går i oppfyllelse, så nå er jeg bare overveldet og fortumlet. Skal jeg juble? Var det bra? Jeg har iallfall en ekstrem god følelse innvendig, så det må ha gått fint! stråler den populære bergenseren.

- Hvem er drømmegjesten din?

- Skuespiller Jim Carrey. Og fotballhelt David Beckham. Sistnevnte sendte vi faktisk mail til, men foreløpig har vi ikke fått svar, avslørte Blipp lattermildt.

«Stian Blipp Show» sendes på TV 2 torsdag kl. 21.40.

LES OGSÅ: Ylvis spøkte med Stian Blipp