Stian Blipp: - Jamina er «the one»

TV 2-programlederen åpnet seg om følelsene for kjæresten hjemme hos Solveig Kloppen. Se video!

SEOGHØR.NO: I forrige uke røpet artist Tone Damli (27) sin største nakenflause i TV 2-programmet «En kveld hos Kloppen».

Denne uken er programleder og artist Stian Blipp (26) blant gjestene hos Solveig Kloppen (44), og der letter han på sløret om forholdet til kjæresten Jamina.

- Hun er din første ordentlige kjæreste? spør Solveig Kloppen ham i TV 2-programmet, noe Blipp bekrefter.

Det var Se og Hør som avslørte at Stian Blipp hadde funnet lykken med tre år eldre Jamina Iversen i 2013. Siden den gang har paret blitt samboere og turtelduene har strålt sammen på den røde løperen.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIG FORELSKET: Stian Blipp har vært sammen med kjæresten Jamina Iversen siden 2013.  Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
LYKKELIG FORELSKET: Stian Blipp har vært sammen med kjæresten Jamina Iversen siden 2013. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

Blir en bedre person av kjæresten

Tidligere har Blipp fortalt til VG Helg at tilværelsen som singel «fucket ham», og at det var veldig bra for ham at han ble sammen med Jamina.

I ukens episode av «En kveld hos Kloppen» forteller Blipp mer om følelsene for kjæresten, mens han og Solveig Kloppen sitter og prater i hagen på tomannshånd. Der spør vertinnen om hvorfor TV-kjekkasen brukte så lang tid på å få seg dame.

- Jeg har jo møtt mange som har vært snille og fine damer, men så er det det der: «Skal jeg være med bare denne dama her framover?». Og dette er den første damen som har fått meg til å falle tilbake på «ja» hver gang jeg har stilt meg det spørsmålet, røper Stian Blipp.

Saken fortsetter under bildet.

GOD STEMNING: Kjendisene som besøker Solveig Kloppen i TV 2-programmet «En kveld hos Kloppen», har en tendens til å virkelig by på seg selv. Denne uken er Stian Blipp, Linnéa Myhre og Torbjørn Røe Isaksen gjester.  Foto: TV 2
GOD STEMNING: Kjendisene som besøker Solveig Kloppen i TV 2-programmet «En kveld hos Kloppen», har en tendens til å virkelig by på seg selv. Denne uken er Stian Blipp, Linnéa Myhre og Torbjørn Røe Isaksen gjester. Foto: TV 2 Vis mer

Har funnet «the one»

Den populære 26-åringen, som i mai skal lede TV-prisutdelingen «Gullruten» i Bergen, letter også på sløret om hva som gjør Jamina så spesiell.

- Hun får meg til å bli en bedre person. For de gangene jeg er en idiot, så kan jeg se til henne og tenke: «Hvorfor er ikke jeg like snill som deg?». Hun er helt fantastisk god og uselvisk, sier Blipp åpenhjertig i TV 2-programmet.

Se klippet med Stian Blipp og Solveig Kloppen øverst i saken!

Han kommer også med et festlig «Star Wars»-eksempel på kjærestens godhet, til latter fra Kloppen.

Og mens mange fans sikkert kunne tenkt seg en singel Stian Blipp igjen, har TV-profilen andre fremtidsplaner. I episoden hinter han nemlig tydelig om at Jamina er den rette:

- She's the one, man, konkluderer han med et tilfreds smil.

Saken fortsetter under bildet.

TV-PROFIL: Stian Blipp har ledet en rekke programmer på TV 2. I mai leder han prisutdelingen «Gullruten» i Bergen. Her sammen med Lise Karlsnes i «Mitt Dansecrew» i 2015. Foto: NTB scanpix
TV-PROFIL: Stian Blipp har ledet en rekke programmer på TV 2. I mai leder han prisutdelingen «Gullruten» i Bergen. Her sammen med Lise Karlsnes i «Mitt Dansecrew» i 2015. Foto: NTB scanpix Vis mer

Sjalusi og samboerskap

Selv om alt er fryd og gammen mellom Stian Blipp og den flotte kjæresten, har Jamina tidligere røpet at ikke alle er like begeistret for lykken deres.

- Nei, det er ikke alle som er like glad i meg. Det hender jeg blir vekket av at mobilen ringer om natten, så hører jeg «drittkjerring» før de legger på, sa Jamina Iversen til Se og Hør i 2015.

Tidligere har Blipp fortalt til Se og Hør at han og kjæresten kommer svært godt overens som samboere. I 2014 flyttet de inn i en leilighet til 6,7 millioner like ved Slottsparken i Oslo.

- For å si det sånn, det eneste vi har kranglet om er om det skal stå «Star Wars»-figurer ved siden av kaffemaski­nen, har Stian Blipp uttalt til Se og Hør.

Se Stian Blipp snakke om samboerskapet med Seoghør.no nedenfor:

«En kveld hos Kloppen» sendes på TV 2 mandag klokken 21.40.

Nedenfor kan du se flere klipp fra Solveig Kloppens populære TV-program:

LES OGSÅ: Droppet buksene på MTV Movie Awards