Stevie Wonder (64) har fått barn nummer ni

Stevie Wonder og hans 24 år yngre kjæreste stråler av babylykke.

NYBAKTE FORELDRE: Stevie Wonder og Tomeeka Robyn Bracy har fått en liten datter.
NYBAKTE FORELDRE: Stevie Wonder og Tomeeka Robyn Bracy har fått en liten datter. Vis mer

SEOGHØR.NO: Sist måned ble det kjent at Stevie Wonder (64) og kjæresten Tomeeka Robyn Bracy (40) ventet sitt andre barn sammen. Nå er ventetiden over.

Paret har nemlig blitt foreldre til en liten jente som har fått navnet Nia, bekrefter musikerens talsperson til UsWeekly.com.

Kort tid etter babynyheten ble kjent i november, meldte Page Six at Tomeeka ikke bare var gravid med ett barn, men med trillinger.

- Jeg har hvor mange barn? 22? spøkte musikeren da han fikk høre ryktet om at han skulle bli trillingfar, og rettet opp i feilen:

SANGSTJERNE: Wonder er kjent for låter som Superstition og I Just Called To Say I Love You.  Foto: AdMedia / Splash News/ All Over Press
SANGSTJERNE: Wonder er kjent for låter som Superstition og I Just Called To Say I Love You. Foto: AdMedia / Splash News/ All Over Press Vis mer

- Det stemmer ikke. Sannheten er at vi får en fantastisk datter i desember og hun vil få navnet Nia, som betyr «Mening».

Lille Nia ble født bare ett år etter at Stevie Wonder og Tomeeka fikk sitt første barn sammen.

Før foholdet til Bracy var Wonder gift med motedesigneren Kai Millard Morris. Paret, som har to barn sammen, søkte om skilsmisse sommeren 2012.

Den blinde artisten har nå i alt ni barn i alderen 0 til 39 år med fem ulike kvinner.

LES OGSÅ: - Ja, Jessica Biel og Justin Timberlake skal bli foreldre