UHELDIGE BIVIRKNINGER: Stewart forteller at manndommen hans krympet som følge av steroidene. Foto: All Over Press
UHELDIGE BIVIRKNINGER: Stewart forteller at manndommen hans krympet som følge av steroidene. Foto: All Over Press Vis mer

- Steroidene krympet manndommen min

Rod Stewart snakker ut om bivirkningene av dopmisbruket.

Publisert
SEOGHØR.NO: Den verdensberømte sangstjernen Rod Stewart (68) avslører i et intervju med Mojo Magazine at han var avhengig av steroider på slutten av 1980-tallet.

Stewart brukte steroidene for å roe ned stemmebåndet før konserter. De fikk ham til å komme gjennom konsertene på best mulig måte for hals og stemme.

Dessverre var det andre kroppsdeler som måtte lide. Blant annet hans edlere deler, som krympet av steroidbruken.

- I skuffet meg selv da jeg var avhengig av steroidene på slutten av 1980-tallet. På den tiden fantes det ikke øremonitorer, og bandet spilte bare høyere og høyere, og ble fullere og fullere. Stemmen min ble helt ødelagt. Steroidene hindret hevelse i huden, men det gikk ut over penis. Det var sånt man måtte gjøre da man var desperat og måtte gjennomføre et show, fortalte han ifølge The Sun.

Artisten, som ble operert for skjoldkjertelkreft i 2000, forteller at han fortsatt bruker steroider før konserter, hvis alt står veldig dårlig til. Det hele skjer kanskje én gang i året.

- Det er hvis jeg virkelig sliter. Det får meg gjennom konserten, men jeg må betale for det. Man kan ikke synge på en uke etterpå.

Stewart opplevde også andre bivirkninger av steroidene.

- En kveld på scenen i Sheffield, trodde jeg at jeg var på kjøkkenet med mamma. Steroidene hadde spist seg gjennom magen min. Jeg blødde innvendig og hallusinerte. Jeg lurer på hva publikum tenkte.

LES OGSÅ: Ukjent datter eldre enn kona
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer