Linni Meister:

- Sterkt imot det

Deler sin mening om det mye omtalte Instagram-bildet.

KLAR TALE: Linni Meister legger ikke skjul på hva hun tenker om debatten som har herjet de seineste dagene. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KLAR TALE: Linni Meister legger ikke skjul på hva hun tenker om debatten som har herjet de seineste dagene. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag kveld var den røde løperen rullet ut, flombelysningen tent og kjendisene strømmet til Colosseum kino i Oslo. Det var nemlig duket for premiere av « Tina & Bettina 2 - The Comeback».

Til stede var en rekke kjente fjes, deriblant Linni Meister (37).

Selv om kinolokalene og gjestene var pyntet og klar til fest, er det ikke til å legge skjul på at det er en debatt som har herjet i Norge de siste dagene.

KLAGESTORM: Sophie Elises virale Instagram-bilde har fått mye oppmerksomhet. Dagbladetes kulturredaktør Sigrid Hvidsten reagerer på NRKs håndtering. Reporter: Marte Nyløkken Helseth, Dagbladet TV. Vis mer

- Vil ikke blande meg

Søndag kveld delte influenser og NRK-profil Sophie Elise Isachsen (28) et bilde av seg selv og en annen kjent profil, hvor sistnevnte holdt en liten pose med hvitt innhold i hånden.

Bildet ble raskt fjernet, men skjermdumper hadde allerede blitt tatt og delt videre, og hendelsen har ført til en storm av klager til Kringkastingsrådet.

På den røde løperen spurte Se og Hør Meister om hva hun tenkte om situasjonen, og hun kunne da meddele følgende:

TAUS: Sophie Elise Isachsen la ut et bilde på Instagram og slettet det rett etterpå. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg tenker at det er noe jeg absolutt ikke vil si noe som helst om. Jeg vil helst ikke uttale meg noe om det, innleder hun, før hun raskt endret mening:

- For det første er jeg så sterkt imot alt som har med dop å gjøre, og for det andre så vil jeg ikke blande meg inn i det og uttale meg noe om det. Hva enn de driver med har det heldigvis ikke noe med meg å gjøre.

- En helaften

På premieren hadde Meister latt kjæresten Morten Rognstad bli igjen hjemme og tok heller med en venninne for anledningen. Tirsdagen, som var selveste valentinsdagen tilbrakte hun derimot med sin bedre halvdel.

- Jeg var med mannen min, Morten. Vi var på Latter også dro vi og spiste på Delicatessen, og det var faktisk veldig hyggelig. En ordentlig helaften.

VALENTINES: I anledning valentinsdagen fortalte Linni Meister og typen Morten om fremtidsplanene i forholdet. Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

Meister understreket at de har det veldig fint sammen, og på spørsmål om de hadde barnevakt fortalte hun at det var en selvfølge.

- Vi hadde barnefri, man må jo ha det på valentinsdagen.

LES OGSÅ: På vei mot klagerekord

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer