Machine Gun Kelly og Megan Fox:

Sterke reaksjoner etter dette

Spesielt en ting vekker oppsikt.

LIKER Å KLE SEG UT: Megan Fox og Machine Gun Kelly var blant stjernene som feiret halloween i helgen i Beverly Hills. Foto: Mr Photoman / Splash News / NTB
LIKER Å KLE SEG UT: Megan Fox og Machine Gun Kelly var blant stjernene som feiret halloween i helgen i Beverly Hills. Foto: Mr Photoman / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Ettersom halloween i år falt på en mandag valgte flere av stjernene å feire på forskudd i helgen. I den anledning florerer det bilder av kjendisene i kostymene sine - noen mer vågale enn andre.

Noen av kostymene som har skapt overskrifter tilhører skuespiller Megan Fox (36) og artist Machine Gun Kelly (32), hvis egentlige navn er Colson Baker. De kledde seg ut som det ikoniske eksparet Pamela Anderson (55) og Tommy Lee (60).

Anderson er kjent fra filmen «Baywatch», mens Lee er kjent som trommeslager i bandet Mötley Crüe. I sin tid ble eksparet sett på som både frie og festlystne, til tross for at de hadde et turbulent ekteskap.

En sexvideo av den tidligere stjerneduoen ble også lekket og skapte store overskrifter i sin tid.

- Ikke kult

De fleste reagerer imidlertid ikke på kostymet i seg selv, men heller hva Machine Gun Kelly velger å dele.

I et Instagram-innlegg rapperen delte i anledning halloween, la han også ved en video av at han sniffer et hvitt pulver med en pengeseddel fra brystet til Fox.

KONTROVERSIELT: Fansen reagerer på dette. Foto: Skjermdump av video fra Instagram
KONTROVERSIELT: Fansen reagerer på dette. Foto: Skjermdump av video fra Instagram Vis mer

Deretter sleiker rapperen opp restene og råkliner med forloveden. Flere av fansen har imidlertid spekulert på om dette er ekte kokain:

«Å sniffe kokain er ikke kult og i alle fall ikke når du har flere tenåringer som ser opp til deg», skriver en i kommentarfeltet.

Kommentaren har i skrivende stund fått over 8000 likerklikk, som viser at det er flere som synes rockestjernen dro det hele litt for langt.

- Ikonisk

Det er derimot delte meninger, og andre i kommentarfeltet hyller rockestjernen.

«Dette er next level», skriver en.

«Ikonisk», mener en annen.

KNUST GLASS: Artisten Machine Gun Kelly fikk en blodig avslutning på kvelden han fylte Madison Square Garden i New York. Video: @machinegunkelly / Instagram Vis mer

Rapperen har tidligere fortalt åpent om eget dopmisbruk. I et intervju med Dave Franco innrømmet 32-åringen at han sniffet beroligende for å klare å gå inn i musikkstudio.

– Jeg følte at dop var nødvendig for å opprettholde et visst nivå og for å få tilgang til andre deler av hjernen.

Rapperen skal ha fått hjelp av forloveden til å takle misbruket.

- Nå er kjærlighet og musikken det eneste dopet jeg trenger, fortalte han i intervjuet fra 2020.

LES OGSÅ: – Sier jeg er psykopat

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer