«Linni søker drømmeprinsen»:

Sterke reaksjoner etter dette

Linni Meisters valg får fansen til å reagere.

TUNGT: I dagens episode av «Linni søker drømmeprinsen» blir det dobbel-exit, og Linni knekker sammen under det vanskelige valget. Video: Rød Løper/Discovery+. Reporter: Luna Lea/Jonas Hammer Vis mer
Publisert

Om en uke får TV-seerne endelig vite resultatet av Linni Meisters (36) datingreise og det er ingen tvil om at folk gnir seg i hendene etter å få svaret - «Linni søker drømmeprinsen» skaper enormt med engasjement i sosiale medier.

Nylig ble Rolf-Erik Skyvulstad (35) også sendt hjem fra det populære realityprogrammet, og det har ført til sterke reaksjoner blant fansen.

Og i et langt Instagram-innlegg har Linni blant annet skrevet at hun ikke forelsket seg i de hun valgte å sende hjem.

MISFORTSÅR: Linni Meister tror massasjestaven til Mia Gundersen er noe helt annet i «Sofa». Video: TV 2 Vis mer

«Jeg kan ikke bygge et forhold, en fremtid, eller et liv basert på hvor søte vi så ut sammen på tv’n?! Eller hvor morsomt og fint vi hadde det der og da. Det er stor forskjell på å forelske seg, og det å bli glad i noen», skriver hun videre.

Innlegget har i skrivende stund fått over 200 kommentarer og nærmere 6000 likerklikk.

- Skulle valgt Rolf-Erik

Etter det har TV-profilen også delt et nytt innlegg hvor hun skriver et par setninger om at finalen nærmer seg - der har det dukket opp kommentarer om den hjemsendte deltakeren Rolf-Erik.

TENNER: Sven, kjent fra «Linni søker drømmeprinsen», forteller at han har blitt knivstukket i Frankrike. Video: Discovery+ Vis mer

«Du skulle valgt Rolf-Erik, da hadde du hatt en mann for livet! Dere hadde jo noe spess sammen!», er det blant annet en som skriver.

Linni har valgt å svare på kommentaren:

«Jeg skulle valgt akkurat som jeg gjorde, da jeg fulgte hjertet mitt og står for det jeg gjorde og sa».

Overfor Se og Hør utdyper Linni at folk glemmer at dette ikke bare var et TV-program for hennes del.

- Dette handlet om liv, kjærlighet og fremtiden min. Hvis jeg hadde vært forelsket i Rolf-Erik så hadde jeg aldri sendt han hjem, og hvis jeg hadde hatt troen på en fremtid for oss så hadde jeg heller aldri sendt han hjem, sier Linni og legger til:

KRYPTISK: Linni Meister er snart ferdig med serien «Linni søker drømmeprinsen». Nå har vi kanskje funnet et hint på hvem som stikker av med hjertet hennes. Video: Luna Lea/Rød Løper/Discovery+ Vis mer

- Så jeg står 100 prosent for alle valgene jeg tok der inne.

Var ekstra følsom

36-åringen forklarer at hun var litt ekstra følsom den dagen hun skulle sende hjem nettopp Rolf-Erik, mye fordi både sønnen og bestevenninnen hadde vært på besøk og fordi hun følte de dro så raskt igjen.

HARDT: Det ble en tøff dag for Linni Meister. Foto: Disovery
HARDT: Det ble en tøff dag for Linni Meister. Foto: Disovery Vis mer

- Så skulle jeg sende hjem Rolf-Erik som jeg hadde blitt oppriktig glad i, det var ikke bare-bare, røper Linni.

TV-profilen sier det er viktig for henne å fortelle de seerne som nå reagerer, at det er kult med engasjementet og søtt at mange får favoritter - men at det ikke kan påvirke hennes valg.

- For jeg har én jobb her, og det er å følge og være ærlig med hjertet mitt, sier Linni til Se og Hør.

- Overveldet over støtten

36-åringen understreker at hun ikke hadde sendt hjem noen hun hadde blitt forelsket i.

Etter at Linni valgte å si ifra på Instagram, har hun fått mye støtte og mange har tatt seg selv i ørene og innsett at de kanskje ble litt revet med.

TV-EXIT: Kenan forteller han hvordan det var å ryke ut, og om tiden etterpå. Reporter: Luna Lea. Video: Rød Løper. Vis mer

- Jeg er helt overveldet over all støtten og kjærligheten jeg får altså, sier Linni.

Hun legger også til at hun står for alle valgene hun har tatt, og at hun ikke angrer på noe.

- Jeg er veldig stolt av at jeg klarte å gjennomføre i det hele tatt. Det er det modigste, hardeste og tøffeste jeg noen gang har gjort, mener TV-profilen.

- Litt vondt

Rolf-Erik uttrykker overfor Se og Hør at han synes det har tatt litt av med reaksjonene.

INTIM: Linni Meister avslører at hun har vært intim med en superstjerne i «Sofa». Bilder: TV 2 Vis mer

- Jeg er veldig glad for at folk engasjerer seg, men jeg føler at det er litt vondt at de skal gå løs på Linni, uttaler han over telefon og følger opp:

- Jeg vil heller at de sender meg meldinger med positive tilbakemeldinger, enn at de skriver negative til henne.

Rolf-Erik legger ikke skjul på at han i utgangspunktet får nok med meldinger, men at han likevel synes det er bedre at folk sender tankene sine til ham, enn at de skriver negative kommentarer til Linni.

- Hva føler du om at du ikke ble valgt da?

- Det er dumt, det var jo en grunn til at jeg var der, svarer «drømmeprinsen».

- Fortsatt glad i Linni

Han legger til at han samtidig har forsøkt å være realistisk og ikke ha for store forhåpninger. Rolf-Erik mener at det meste blir forsterket når man er med på et slikt program, og at han derfor har vært forsiktig med å kjenne for mye på følelsene sine.

RØPER: I TV-programmet «Sofa» avslører Mia Gundersen og Linni Meister hva de egentlig heter. Video: TV 2 Vis mer

35-åringen ville gjort alt for å få det til å fungere med Linni, men respekterer valget hennes - han vet også at det ikke var noe lett valg hun sto overfor, han så at det påvirket henne.

Det endte dessverre med hjemsendelse for Rolf-Erik, men heldigvis tar han det pent.

- Jeg er fortsatt veldig glad i Linni, og vi har god kontakt og god tone i dag vi. Så det er no hard feelings! sier han til Se og Hør.

LES OGSÅ: Ble oppfordret av sønnen til å date på TV

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer