«90 Day Fiancé»:

Sterk oppfordring etter brorens død

Søsteren til den avdøde realityprofilen Jason Hitch håper dødsfallet kan være en oppvekker.

GIFT OG SKILT: Jason Hitch med ekskona Cássia Tavares. Foto: TLC / «90 Day Fiancé»
GIFT OG SKILT: Jason Hitch med ekskona Cássia Tavares. Foto: TLC / «90 Day Fiancé» Vis mer
Publisert

Jason Hitch, en av av deltakerne som gjorde seg bemerket seg i «90 Day Fiancé», døde for ei uke siden som følge av komplikasjoner knyttet til coronaviruset, 45 år gammel. Det bekreftet hans søster overfor TMZ. Hitch skal ikke ha vært vaksinert.

Realityprofilens familie skal ha vært sammen med ham da han døde. Seinere har de opplyst at de ikke vet om andre faktorer som kan ha spilt inn på 45-åringens helse.

Kranglet

Nå kommer TV-profilens søster Shannon Speagle, som er i sorg etter 45-åringens bortgang, med en oppfordring. Hun bekrefter at broren ikke var vaksinert, og ønsker at han skal være et eksempel på hvor viktig coronavaksinen er, til tross for troen på at man har god helse.

Speagle, som er vaksinert, forteller at hun pleide å krangle med broren om nettopp vaksinen, fordi han skal ha vært coronavaksinemotstander. Ifølge Speagle pleide Hitch å sende henne det hun betegner som feilinformasjon om vaksinen, med budskap om at den ikke fungrerer.

Den siste samtalen

Speagle forteller at hun prøvde å få broren til å vaksinere seg til siste slutt. Under deres siste samtale forsøkte hun å overtale 45-åringen fordi han planla å besøke henne og hennes barn. Ifølge Speagle nektet Hitch, og endte med å droppe besøket.

KJÆRLIGHET VED FØRSTE BLIKK: Nettdaterne Rosemarie og Ed i «90 Days Fiancé: Before the 90 Days» får oppmerksomhet over hele verden etter deltakelsen i programmet. Video: Rød Løper / Dplay Vis mer

Da TV-profilen ble coronasmittet, dro hun på sykehuset for å se ham. Da lå han i respirator, og hun ble ved hans side til siste slutt.

- Trodde det var en spøk

Realityprofilen ble et kjent fjes på grunn av deltakelsen i «90 Day Fiancé» i 2014. Da giftet amerikaneren seg med brasilianske Cássia Tavares, som flyttet til USA for ektemannen. Tre år seinere skilte imdlertid paret lag.

I SJOKK: Cássia Tavares uttrykker sjokk i en Instagram Story etter eksmannens bortgang. Foto: Skjermdump fra Instagram
I SJOKK: Cássia Tavares uttrykker sjokk i en Instagram Story etter eksmannens bortgang. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

I en Instagram-post forteller ekskona at hun ble sjokkert da hun fikk vite at Hitch hadde gått bort.

«Det er alltid trist når noen du har delt en del av livet med, slutter å puste. Jeg tror man aldri kan være forberedt på det. Det var ikke jeg i dag. Da jeg først begynte å motta meldinger, trodde jeg det var en spøk. Jeg er sjokkert. Mine kondolanser går til hans familie og venner. Hvil i fred, Jason», skriver hun på Instagram Stories.

LES OGSÅ: 90 day Fiancé: Venter barn en måned etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer