Nikki Sixx:

Steriliserte seg - nå har han blitt far igjen

- Farskap har vært den største gleden i livet mitt, sier Nikki Sixx.

BLE FORELDRE: Nikki Sixx skriver på Instagram at han er blitt far igjen. Her med kona Courtney Sixx. Foto: NTB Scanpix
BLE FORELDRE: Nikki Sixx skriver på Instagram at han er blitt far igjen. Her med kona Courtney Sixx. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I 2014 giftet Mötley Crüe-bassist Nikki Sixx (60) seg med sin 27 år yngre modellkjæreste, Courtney Bingham (33).

Forrige helg fikk ekteparet sitt første barn sammen. Det avslører Sixx selv på Instagram, der han skriver følgende:

«Lørdag kveld ønsket jeg og kona mi Courtney ei veldig vakker jente ved navn Ruby Sixx velkommen til verden. Ei livlig jente med et hode fullt av hår, som gjør henne til den femte Sixx sammen med sine to søstre og to brødre. Farskap har vært den største gleden i livet mitt, og Courtney er et naturtalent som mamma.»

Videre takker bassisten familie og venner for kjærligheten og støtten, og avslører at han har kjøpt en rosa bassgitar til dattera.

Kona Courtney har også delt et innlegg på Instagram, der hun skriver følgende:

«Jeg er så takknemlig for at jeg og Nikki er blitt velsignet med det søteste barnet av gud. Ruby er mer dyrebar og vakker enn jeg noen gang kunne sett for meg. Hennes spesielle ånd lyser.»

Steriliserte seg

Fra før av har Mötley Crüe-stjerna barna Gunner (28), Storm (25) og Decker (24) med ekskona Brandi Brandt (50), samt dattera Frankie Dean (18) fra ekteskapet med skuespiller Donna D'Errico (51). At han nå er blitt pappa igjen, er ikke noe Sixx hadde sett for seg for noen år siden.

I 2002 steriliserte nemlig Sixx seg, da han ikke ønsket flere barn. Da han møtte kona, skal derimot dette ha endret seg, og i 2015 sa han ifølge Aftonbladet at han ville ha et barn til i framtida.

- Jeg vil gjerne ha et barn til. Jeg har fire fantastiske barn, og det er det beste som noensinne har skjedd i livet mitt. De lærer meg ting hver dag, sa han til The Guardian, gjengitt av den svenske avisa.

View this post on Instagram

D8 Night ♥️

A post shared by Courtney Sixx (@how2girl) on

Og slik ble det. I januar kunne paret dele den gledelige nyheten om at de ventet barn sammen. Det er ikke kjent om Sixx reverserte steriliseringen, eller om kona ble gravide ved hjelp av prøverørsbefruktning, men nå er i alle fall parets lille datter født.

Gift tre ganger

Som allerede nevnt giftet Sixx seg med den 27 år yngre Courtney Bingham i 2014. Sixx og modellkjæresten ga hverandre sine ja foran omtrent 130 venner og familiemedlemmer i en svært romantisk og rocke-inspirert seremoni som også inneholdt påfugler.

Dette var tredje gangen rockelegenden giftet seg. Han var også sammen med TV-personligheten Kat Von D (37) fra 2008 til 2010.

GODT GIFT: Nikki Sixx og kona giftet seg i 2014. Nå har de fått sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix
GODT GIFT: Nikki Sixx og kona giftet seg i 2014. Nå har de fått sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Han var også gift med Playboy-modellen Brandi Brandr fra 1989 til 1996, som han fikk tre barn sammen med.

En knapp måned etter skilsmissen giftet han seg med en annen Playboy-modell, Donna D'Errico. Han og «Baywatch»-stjernen fikk datteren Frankie-Jean Mary (13) sammen, men skilte lag i 2007.

La opp i 2014

Rockebandet Mötley Crüe besto av 1980-tallsheltene Nikki Sixx, Tommy Lee, Mick Mars og Vince Neil. I januar 2014 kunngjorde imidlertid Sixx at han kastet inn håndkledet etter 33 år i bandet, og samme år dro de på en siste turné sammen med Sixx som bassist.

Bandet ble dannet av Sixx og Tommy Lee i 1981, og går for å være et av verdens mestselgende band gjennom tidene.

Karrieren deres har vært preget av elleville historier med dop, damer og fyll, og mye av den endeløse rock'n roll-galskapen er godt dokumentert i boka «The Dirt».

LES OGSÅ: - De kaller meg en feit hval

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer