Stephen King vil ha Ullmann

- Jeg føler meg veldig beæret over at de valgte meg.

STJERNE: To ganger Oscar-nominerte Liv Ullmann er en av Norges desidert største og mest anerkjente skuespillerstjerner og regissører.  Foto: Scanpix
STJERNE: To ganger Oscar-nominerte Liv Ullmann er en av Norges desidert største og mest anerkjente skuespillerstjerner og regissører. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: To ganger Oscar-nominerte Liv Ullmann (71) er nesten mer anerkjent som regissør og skuespillerinne i utlandet, enn hun er her hjemme, og har tidligere samarbeidet med verdensberømte skuespillerinner som Cate Blanchett og Kate Winslet. 

Nå venter nok et stort oppdrag den norske filmdronningen.

Ifølge svenske Expressen ønsker nemlig den amerikanske skrekk-forfatteren Stephen King at Ullmann skal regissere en rockemusikal han vil sette opp med musikeren John Mellencamp på Broadway.


Avgjørelsen skal tas i januar, og Ullmann selv forteller til det svenske nyhetsbyrået TT at hun ble ganske overrasket over tilbudet.

- Jeg kjenner jo egentlig ikke til den verdenen. Men de sier «det er meningen at du skal regissere». De ville at vi skulle begynne å jobbe med det nå i sommer, men det rekker jeg ikke, så jeg sa at de kanskje burde skaffe seg en annen regissør. Da sa de «absolutt ikke» og foreslo at vi skulle treffes i januar og ta en avgjørelse da istedet, sier Ullmann.

Den norske filmlegenden innrømmer også at det er stort at stjerneforfatteren ønsker henne som regissør.
 
- Det er veldig ærefullt. Jeg føler meg veldig beæret over at de valgte meg. Det skal bli kjempemorsomt, sier hun.

Ullmann har imidlertid ikke bestemt seg helt for om hun vil takke ja til jobben enda.

- Vi skal møtes i januar, og de sier begge to at dersom jeg velger å ikke gjøre det, så er det ingen hard feelings, forteller hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Jeg skulle gjerne vært litt Bond-babe