ØKONOMISKE PROBLEMER: Stephen Baldwin skylder delstaten New York 2 millioner kroner i skatt. Foto: Stella Pictures
ØKONOMISKE PROBLEMER: Stephen Baldwin skylder delstaten New York 2 millioner kroner i skatt. Foto: Stella Pictures Vis mer

Stephen Baldwin innrømmer skattesnusk

Skylder delstaten New York 2 millioner kroner.

Publisert
SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Stephen Baldwin (46) har slitt med økonomiske problemer i flere år. I fjor ble han arrestert av politiet etter å ha unlatt å betale skatt i 2008, 2009 og 2010.

Nå har skuespilleren mirakuløst nok innrømmet at han har gjort feil. Så lenge det ikke betyr at han ender opp i fengsel.

I følge Stephens advokat, vil «Bio-Dome»-stjernen erkjenne seg skyldig og betale tilbake de drøyt 2 millioner kronene han skylder i skatt.

Etter fem år med avdrag, vil da den yngste av Baldwin-brødrene være totalt gjeldfri og sannsynligvis slippe å tilbringe mer tid bak lås og slå.

2 millioner kroner er enormt mye penger, også for Stephen Baldwin. Noe som kan bety at vi kommer til å se en hel drøss av Stephen Baldwin-filmer i tiden fremover.

LES OGSÅ:  Risikerer fire års fengsel 


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer