Stephanie er tilbake

Stephanie Palomino Davadi røk ut av Frøken Norge-konkurransen. Nå får hun likevel en sjanse i semifinalen.

STEPHANIE P. DAVADI: Ble stemt ut av kvartfinalen for et par uker siden. Ved en feil ble ikke duellen hennes sendt i Trøndelag hvor Stephanie kommer i fra. Derfor får hun nå en ny sjanse.  Foto: www.froken.no
STEPHANIE P. DAVADI: Ble stemt ut av kvartfinalen for et par uker siden. Ved en feil ble ikke duellen hennes sendt i Trøndelag hvor Stephanie kommer i fra. Derfor får hun nå en ny sjanse. Foto: www.froken.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hyggelig overraskelse!

 

SEHER.NO: Da kvartfinaleduellen mellom de to eksotiske Frøken Norge-kandidatene Stephanie Palomino Davadi (20) og Cynthia Rengito (23) ble sendt 8. mars, ble den ved en feiltagelse ikke vist i Trøndelag, hvor Stephanie kommer fra.

 

Ettersom stemmetallene mellom henne og rivalen Cynthia nesten var identiske, ble det besluttet å gi begge duellantene en mulighet i semifinalen.

 

- Jeg er så utrolig glad for å få denne sjansen! Det var synd at det skjedde en feil med min duell da den skulle bli vist på TV, men jeg er veldig glad for at jeg alikevel får gå videre. Det blir spennende og komme i duell med to flotte jenter. Jeg gleder meg, skrev Stephanie i bloggen på Frøken Norges hjemmesider etter at hun fikk den gledelige nyheten.

 

Dette betyr at tre kandidater møtes fredag 30. mars kl. 17.25 til duell. Stephanie og Cynthia skal nemlig møte vinneren av duellen mellom Tilde Karlsen og Sofie Nordahl, som skal ut i sin kvartfinalerunde torsdag 22. mars.


 

Stem på din Frøken Norge-favoritt her (ekstern lenke).

 

 

 

 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer