FIKK TRØST: Heldigvis var ikke programleder Katrine Wergeland langt unna, da en trist Ole Kristian Huser ble sendt hjem av TV-bonden Jan Erik Kjær. Foto: TV 2
FIKK TRØST: Heldigvis var ikke programleder Katrine Wergeland langt unna, da en trist Ole Kristian Huser ble sendt hjem av TV-bonden Jan Erik Kjær. Foto: TV 2Vis mer

Stengte seg inne etter Jakten-exit

- Jeg ble oppriktig lei meg, forteller Ole Kristian Huser.

SEHER.NO: Høstens "Jakten på kjærligheten" nærmer seg et klimaks, og de fire bøndene Jan Erik Kjær, Clas Kvisler, Kristian Akervold og Calle Breen kommer med det stadig nærmere sitt endelige valg.

I mandagens "Jakten"-episode var det duket for valg hos to av dem - hos Jan Erik og Clas. Og nok en gang ble det tårevått.

Mange har kanskje regnet Ole Kristian Huser som den store favoritten hos Heidal-bonden Jan Erik. Mandag fikk han derimot sjokk-beskjeden han ikke trodde skulle komme. Ole Kristian ble nemlig slått på målstreken av Sami og Håvard.

- Jeg ble oppriktig lei meg da jeg fikk beskjed om at jeg ikke fikk være med videre. Jeg føler at vi hadde så mye usagt og at det hele fikk en altfor brå slutt. Jeg ble rett og slett veldig lei meg, forteller den utslåtte TV-frieren til Seher.no.

Ole Kristian legger ikke skjul på at han tok til tårene da han måtte reise hjem. Samtidig innrømmer han at han fortsatt tenker på mannen han var med å jakte på under "Jakten på kjærligheten".

- Følelsene mine for Jan Erik både er og var gode. Jeg liker personen Jan Erik veldig godt, både hodet og tankene hans. Hva som kunne skjedd mellom oss får vi vel aldri svar på. Det føles bare leit. Det føles slik fortsatt også, selv om jeg har fått det litt på avstand. Jeg går ikke rundt og er lei meg, men jeg gjør meg noen tanker. Dette kunne blitt bra.

- Har du kjærlighetssorg, Ole Kristian?

- Nei, jeg har ikke kjærlighetssorg. Jeg vil heller si at dette var begynnelsen på noe som tok veldig brått slutt, sier han.

Etter å ha fått den tunge beskjeden i det populære TV 2-programmet dro Huser rett på hytta - som ligger om lag én time syd for Heidal. Dit dro han for å slappe av og samle tankene på egenhånd etter den mentale påkjenningen han hadde vært gjennom.

- Hytta er det beste stedet på jord. Derfor dro jeg dit, helt alene. Jeg snakket litt i telefonen, men ville ha litt tid for meg selv, forteller Ole Kristian, som er glad for støtten han fikk fra TV 2-hold etter det tøffe valget på gården.

- Jeg fikk god oppfølging fra TV 2. De ringte meg og spurte hvordan jeg hadde det og slike ting. Det satte jeg stor pris på, det varmet da jeg hadde det veldig tungt, sier "Jakten"-frieren til Seher.no.

Fra før av er det kjent at Ole Kristian Huser har en hemmelig fortid sammen med bonden han jaktet - Jan Erik Kjær.

Hos bonden Clas Kvisler var det Aina Korsvoll som måtte reise hjem.

"Jakten på kjærligheten" ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på
seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: Raste ned i vekt etter TV-debuten