ÅTTE FAVORITTER: The Green Mile fikk flest stemmer. En leser vant en lekker ErgoClass flatskjerm fra Tandberg Display.
ÅTTE FAVORITTER: The Green Mile fikk flest stemmer. En leser vant en lekker ErgoClass flatskjerm fra Tandberg Display.Vis mer

Stemte på tidenes film - vant TV

Våre lesere kåret The Green Mile til tidenes Warner-film.

SEHER.NO: Leserne har talt. I knallhard konkurranse med klassikere som Casablanca og Tatt av vinden ble "The Green Mile" med Tom Hanks kåret til tidenes Warner Bros-film.

Blant mange tusen deltakere har vi trukket ut Helge Myklebust fra Møllendalsveien, 5009 Bergen som vinner. Han får en flatskjerm fra Tandberg Display ErgoClass! Vi gratulerer! I tillegg blir det sendt ut filmpakker til flere andre. Disse vil bli kontaktet direkte.

Hvis du vil lese mer om The Green Mile kan du sjekke her: THE GREEN MILE (ekstern kilde)
Slik var konkurransen - som nå er avsluttet.


Tast og vinn!

Stem på tidenes Warner-film og vinn en flott flatskjerm fra Tandberg Display ErgoClass! Her finner du lesernes åtte største favoritter!

Hva er vel filmhistorien uten klassiske filmer som legendariske "Tatt av vinden", tøffe  "Ondskapens hotell" – og moderne suksesser som Ocean's Eleven og Harry Potter. 

8 KULE FILMPLAKATER NEDERST PÅ SIDEN.

Hollywood-studioet Warner Bros fyller 85 år - og i den anledning vil Seher.no ha hjelp av deg til å kåre tidenes Warner Bros-film

Warner har over 6.600 filmer i biblioteket. Warner og Seher.no har valgt ut 48 filmer som er blitt presentert i løpet av fire uker her på Seher.no.

Nå er de åtte finalistene klare!

Stem på din favoritt, og bli med i trekningen av en flott flatskjerm fra Tandberg Display ErgoClass, og masse flotte filmpremier fra Warner.

– Vi er selvsagt veldig stolte av vårt studios historie – og ikke minst alle de gode filmene, sier Warners Håvard Erga, som i oktober fyrte av startskuddet for jubileumsmarkeringen.

www.seher.no vil du i løpet av fem uker avgjøre hva det norske publikum mener er tidenes beste Warner-film. Filmene er delt inn i fire perioder: 1. Før 1970, 2. 1970-1989, 3. 1990-tallet, 4. 2000 til i dag. 

I den femte uken er det finale mellom lesernes to favoritter fra hver epoke.


Finalistene er:

WB 2 Tatt av vinden  1939

WB 4 Casablanca 1942

WB 20 The Shining (Ondskapens hotell) 1980

WB 23 Dødelig våpen 1987

WB 27 The Bodyguard 1992

WB 35 The Green Mile 1999

WB 37 Ocean´s Eleven 2001

WB 38 Harry Potter og de vises stein 2001

Blant alle som stemmer på sms trekkes det ut en flatskjerm fra Tandberg Display ErgoClass, pluss mange filmpremier fra Warner Bros. Uansett hvem du stemmer på vil du være med i trekningen av gevinster. Siste frist for å stemme var fredag 28. november.
Vinneren er offentliggjort øverst i denne artikkelen.

VANT SUPER-TV: Helge Myklebust fra Bergen stemte på sin favorittfilm - og vant denne flatskjermen - en lekker Tandberg Display ErgoClass!
FINALIST: Casablanca - en ekte klassiker med Humphrey Bogart og Ingrid Bergman i hovedrollene.
FINALIST: Synes du at Tatt av vinden er tidenes film? Clark Gable og Vivien Leigh i storslått Sørstatsdrama.
FINALIST: Liker du å bli skremt? Da er Jack Nicholson-filmen "Ondskapens hotell" verdt en stemme!
FINALIST: Synes du litt vold og mye humor er en flott kombinasjon? "Dødelig våpen" med Mel Gibson og Danny Glover som politi i California.
FINALIST: Whitney Houston på sitt aller vakreste i romantisk samspill med Kevin Costner. The Bodyguard er nok manges favoritt.
TIL TOPPS: Tom Hanks i hovedrollen i The Green Mile. Denne magiske filmen er det vanskelig å glemme...
FINALIST: Proft og stjernespekket gangsterdrama fra Las Vegas gjorde Ocean's Eleven til en publikumsfavoritt!
FINALIST: Harry Potter har frydet hele verden i mange år allerede. Elsker du den lille trollmannen så må du stemme på denne.