SLÅR TILBAKE: - Jeg har fått flere negative reaksjoner på at jeg holdt katten på den måten. Men eieren og en dyrelege var på stedet og viste meg hvordan jeg skulle ta ham opp, sier Kim Kardashian. Foto: Stella Pictures
SLÅR TILBAKE: - Jeg har fått flere negative reaksjoner på at jeg holdt katten på den måten. Men eieren og en dyrelege var på stedet og viste meg hvordan jeg skulle ta ham opp, sier Kim Kardashian. Foto: Stella PicturesVis mer

Stemples som dyreplager

Men nå slår realitystjernen kraftig tilbake mot kritikken.

SEHER.NO:  Kim Kardashian har fått dyrevenner til å rase etter at hun publiserte et bilde på Twitter der hun løftet en katt etter nakkeskinnet.

Dyreaktivistene fra Peta mener at hun har utsatt den lille katten for en grusom handling.

- Kim Kardashian er ikke den eneste som feilaktig tror at fordi en kattemor løfter ungene sine i nakkeskinnet, betyr det at man ikke trenger å legge en støttende hånd under kattens bakdel når man løfter den, sier en talsmann for Peta til Ekstrabladet.

Artikkelen i den danske om Kardashians lek med kattepusen har også fått leserne til å diskutere hvorvidt det er ok å løfte en voksen katt i nakkeskinnet. Men realitystjernen vil ikke høre snakk om at hun har gjort katten vondt.

- Jeg har fått flere negative reaksjoner på at jeg holdt katten på den måten. Men eieren og en dyrelege var på stedet og viste meg hvordan jeg skulle ta ham opp, sier Kardashian til The Sun.

Og:

- Katten tok ikke skade på noen måte, og den har det fint! Jeg elsker dyr og ville aldri gjøre skade på dem, fastlår hun.

Kattebildet er ikke det eneste den brystfagre realitykjendisen har lagt ut på sin Twitter-side. Flere bilder kan du finne på Ekstra Bladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Paris Hilton er singel igjen