Stemples som drittunge av faren

- Hun har gjort ting som er helt forferdelige.

KONFLIKTFYLT FORHOLD: Bill Hudson har hatt et trøblete forhold til sin berømte datter Kate Hudson, etter at han forlot henne da hun var kun 18 måneder gammel. Foto: All Over Press
KONFLIKTFYLT FORHOLD: Bill Hudson har hatt et trøblete forhold til sin berømte datter Kate Hudson, etter at han forlot henne da hun var kun 18 måneder gammel. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder fra Kate Hudsons barndom nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Som datter av filmstjernen Goldie Hawn har Kate Hudson (32) Hollywood-blod i årene, og ble selv en berømt skuespiller etter rollen som groupie i filmen «Almost Famous» fra år 2000.

Men en som ikke er like imponert av 32-åringen er hennes biologiske far Bill Hudson, som forlot Goldie Hawn, sønnen Oliver og Kate, da hun var kun 18 måneder gammel.

I en ny bok kalt «Two Versions: The Other Side of Fame and Family» skjeller han ut Kate, for at hun ikke vil ha kontakt med ham eller hennes farmor, som er syk.

Kate - som i alle år har sagt at hun ser på morens samboer Kurt Russell som sin far - skal heller ikke ha ønsket å hilse på sin halvsøster.

- Jeg elsker Kate, men hun har gjort ting som er helt forferdelig. Hun er en bortskjemt drittunge i mine øyne og burde møte sin lillesøster. Jeg burde få møte barnebarnet mitt og hun burde hjelpe bestemoren sin.

Kate sa i år 2000 at Bill - som var rockestjerne i bandet The Hudson Brothers da han møtte Goldie Hawn - ikke vet noe om henne, og at han aldri har støttet henne på samme måte som Kurt Russell.

- Poenget er at man ringer barna sine på deres bursdager. Jeg er glad jeg har en far som var der på fødselsdagen min, sa hun ifølge Daily Mail.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Viste fram sønnen for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer