Stempler skuespiller som barneovergriper

Fullt kaos på settet etter at rasende skuespiller skjelte ut Doug Hutchison.

EKSTREMT SÅRET: Etter at en skuespiller kalte Hutchison for barneovergriper, skal den tidligere Lost- og The Green Mile-stjernen ha blitt ekstremt lei seg. Foto: All Over Press
EKSTREMT SÅRET: Etter at en skuespiller kalte Hutchison for barneovergriper, skal den tidligere Lost- og The Green Mile-stjernen ha blitt ekstremt lei seg. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Overskriftene var store da «Lost» og «The Green Mile»-skuespilleren Doug Hutchison (52) i fjor giftet seg med Courtney Stodden (17), som den gang bare var 16 år gammel.

Vielsen fant sted i Las Vegas, og Stodden måtte ha skriftlig tillatelse fra moren sin, fordi hun var under 18.

Nå har Hutchison takket ja til å være med i serien «Couples Therapy», men allerede den første dagen på settet utbrøt det fullt kaos.

Nik Richie, en annen av skuespillerne, nektet nemlig å ta Hutchison i hånden, og raste mot ham. Nettstedet TMZ.com skriver at Richie kalte Hutchison for en barneovergriper, og har nektet å si et ord til ham etter hendelsen.

Kilder forteller til nettstedet at Hutchison skal ha blitt ekstremt lei seg etter hendelsen, og at det hele har gjort det svært vanskelig å jobbe på settet.

Tross sin unge alder har Stodden gjentatte ganger sjokkert ved å vise seg i utfordrende klær, både når hun er ute på shopping, og når hun viser seg fram på TV.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Ber TV-lege redde ekteskapet