«Skal vi danse»:

Stemmetrøbbel i «Skal vi danse»

Må endre systemet etter teknisk feil.

TEKNISKE PROBLEMER: I forkant av lørdagens «Skal vi danse» ble det kjent at de tekniske stemmeproblmene fra fredagen vedvarer, og at kanalen derfor har tatt affære. Foto: TV 2 / NTB scanpix
TEKNISKE PROBLEMER: I forkant av lørdagens «Skal vi danse» ble det kjent at de tekniske stemmeproblmene fra fredagen vedvarer, og at kanalen derfor har tatt affære. Foto: TV 2 / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TV 2s populære programmer har slitt denne uka, som følge av tekniske problemer. Det medførte at det i går bare var mulig å stemme på nett på «Norske Talenter»-deltakeren man likte best, i stedet for å sende SMS eller å ringe - som normalt.

Problemet har ikke opphørt å eksistere, og derfor har «Skal vi danse» sett seg nødt til å gå for en liknende løsning. Det opplyser TV 2 om selv på sine nettsider.

Det er hos Telenor at problemene ligger. For å sørge for at alt blir mest mulig rettferdig, er det besluttet at du ikke skal kunne ringe inn stemmer.

UTE: Det ble Isabel Raad som måtte ut som deltaker nummer sju i årets «Skal vi danse». Video: Henriette Eilertsen / Rød Løper Vis mer

Tekniske problemer

- I kveld vil det være mulig å stemme via TV2.no og sms, men man kan ikke ringe inn via telefon for å stemme, sier Jan-Petter Dahl, som er PR- og mediesjef i TV 2, til egen kanal.

- Dette skyldes gårsdagens problemer hos Telenor. Det er ikke helt stabilt ennå, men vi har fått bekreftet at sms vil virke, fortsetter Dahl.

Man kan stemme gratis på sin favorittdanser på kanalens nettsider, og mediesjefen er derfor ikke spesielt bekymret for at de tekniske problemene skal påvirke resultatet lørdag kveld - når tre deltakere skal bli til to.

- Det gikk veldig fint under gårsdagens «Norske Talenter»-sending. Vi fikk inn ekstremt mange stemmer, så det er ingenting som tyder på at det var færre tv-seere som stemte, selv om sms- og telefon-mulighetene var borte under «Norske Talenter», sier han.

Til NTB sier Fredrik Tangeraas, kommunikasjonssjef i Telenor, at problemene nærmer seg å være løst.

- Feilrettingen har gitt resultater. Noen av tjenestene har begynt å fungere igjen. Samtidig er det fortsatt ustabilitet, men tjenestene skal nå forløpende komme opp igjen, sier kommunikasjonssjef Fredrik Tangeraas i Telenor til NTB.

- Vi jobber nå for å sikre full stabilitet for alle våre tjenester og opprettholder høy beredskap framover. Vi beklager overfor alle berørte kunder, sier Tangeraas.

INGEN RING: Emilie «Voe» Nereng ble forlovet tidligere i år, men under lørdagens sending av «Skal vi danse» danset hun uten ringen. Video: Henriette Eilertsen / Rød Løper Vis mer

Dansebonanza

Trøbbelet vil trolig ikke påvirke resultatet i kveld. Dette skal de tre danseløvene svinge seg til på parketten:

Aleksander Hetland og Nadya Khamitskaya danset en quickstep til «I'll be there for you» av The Rembrandts, og en argentinsk tango til «El tango de Roxanne» fra Moulin Rouge.

Jørgine Vasstrand og Jørgen Nilsen var først å se på parketten til en vals til «I will always love you» av Whitney Houston. Deretter danset de en jive til «Land of 1000 dancers» av Wilson Pickett.

Victor Sotberg og Rikke Lund valset seg først, til «What the world needs now» av Burt Bacharach. Deretter danset de salsa til «Rhythm is gonna get you» av Gloria Estefan.

LES OGSÅ: Superstjernen innrømmer hårtabbe

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer