Stemmen er ødelagt

Problemene blir bare verre. Nå har Carola mistet stemmen helt. Men hun gir ikke opp.

MIMELEKEN: Bocelli var solidarisk med Carola - og mimet han også. Foto: Stella Pictures
MIMELEKEN: Bocelli var solidarisk med Carola - og mimet han også. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Mimet på TV!

Carola Häggkvist har ødelagt sangstemmen, og har fått både taleforbud og snakkeforbud. Likevel opptrådde hun med verdensstjernen Andrea Bocelli i går. Det var en stor svensk begivenhet da Carola sang duett med blinde Bocelli i TV-programmet "Bingolotto". Det TV-seerne ikke fikk vite - var at hun mimet.

Men hun sang ikke. Carola mimet. Siden Melodi Grand Prix i våres har Carola hatt store problemer med stemmen. De siste månedene har hun vært uten sangstemme.

- Jeg får stemme-massasje for å bli bra igjen, men kunne ikke synge i går, sier Carola til svenske Aftonbladet.

Men det seerne ikke vet er at begge mimer.

- Jeg måtte hvile - og fikk ikke anstrenge stemmen, sier Carola. Dermed kunne ikke Bocelli gjøre annet enn å mime han også. De to fremførte duetten "Because We Believe" - som er hentet fra tenorens nye album.

Carola har fått syngeforbud ut oktober, og håper at behandlingen skal gi henne røsten tilbake.

- Planen er at jeg skal teste stemmen igjen i slutten av oktober. Håper det går bra, vi får se hvordan jeg føler meg, sier Carola til svenske Aftonbladet.

- Det var vanskelig å mime, jeg vil jo gjerne tolke musikken hver gang jeg står på scenen, sier Andrea Bocelli - som hadde valgt ut Carola til duetten nettopp fordi han synes hun har en så fantastisk stemme..

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer