Brit Awards 2017:

- Stemingen er helt super. Det kryr av glade folk

Julie Bergan stod side om side med Hollywood-stjernene på den røde løperen.

NORSK DESIGN: Julie Bergan dukket opp i en designkjole av den norske designeren Fam Irvoll.Foto: NTB Scanpix.
NORSK DESIGN: Julie Bergan dukket opp i en designkjole av den norske designeren Fam Irvoll.Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Se kjolespesial lenger ned i saken!

(Seoghør.no): Det vrimlet av kjente fjes da Brit Awards åpnet dørene til den årlige musikkprisutdelingen i London onsdag kveld.

Artister som Katy Perry (32), Rita Ora (26) og Ellie Goulding (30) poserte drevent for fotografene i blitzregnet, samtidig som de viste frem sine lekre og svindyre designerantrekk.

Men også Julie Bergan (22), som er en av Norges aller heteste artister for tiden, dukket opp sammen med Hollywood-stjernene.

- Jeg er her for å ha en fantastisk kveld, og for å møte mange kule mennesker, skriver Julie Bergan i en melding til Dagbladet.

looking for celebs

A post shared by Julie Bergan (@juliebergan) on

Sitter like ved Bruno Mars

Bergan fikk gjennombruddet med sommerhiten «Arigato» i 2016. Låten toppet norske lister, og lå på VG-lista i 20 uker. Den har rundt 60 millioner avspillinger på Spotify. I disse dager er 22-åringen aktuell med låta «Blackout».

Artisten ble invitert til Brit Awards av den britiske avdelingen til plateselskapet Warner Music, og hun har reist til London med blant annet Guttorm Raa, sjefen i Warner Norge.

me & talented @christophermusiccom 🍿

A post shared by Julie Bergan (@juliebergan) on

- Akkurat nå sitter vi rundt et bord veldig nærme scenen. Vi koser oss med mat og drikke, mens et helt eksepsjonelt og stort show foregår rett foran nesene våre, utdyper Bergan, og legger til at Bruno Mars sitter i nærheten.

På sin Instagram-profil har Arigato-sangeren postet flere bilder fra Brit Awards, blant annet et hvor hun skriver at hun ser etter kjendiser. Under et annet bilde poserer hun med den danske popartisten Christopher Nissen (25).

- Stemingen er helt super. Det kryr av glade folk, og jeg føler meg utrolig heldig som får sitte nede på «ground floor» sammen med resten av artistene og de nominerte, forklarer Bergan.

Skien-jenta startet karrieren sin i 2012 gjennom russelåten «Supernova». Året etter ble hun signert til Warner Music Norway. Samme året ga hun ut «Undressed» med venninnen og Idol-vinneren Astrid S.

Tidligere Brit Awards-utdelinger har bydd på en rekke skandaler og dramatiske episoder.

Madonna har blant annet falt ned trappene under en opptreden, Adele har gitt produsentene fingeren fra scenen og Robbie Williams (43) har utfordret Noel Gallagher (49) til slåsskamp.

Saken fortsetter under kjolespesialen.

Den norske artisten Julie Bergan.
Popstjernen Katy Perry.
Musikeren Ellie Goulding.
Popstjernen og skuespilleren Rita Ora.
Victoria og David Beckhams sønn, Brooklyn Backham.
Sangstjernen Nicole Scherzinger.
Programlederen Fearne Cotton.
Artistene Ed Sheeran og James Arthur.
Artisten Emeli Sandé.
Modellen Amber Le Bon.
Skuespilleren Michelle Keegan.
Reality-stjernen Charlotte Crosby.
Artisten Craig David.
Modellen Eliza Cummings.
Sangfuglen Mollie King.
Sangeren Charlie XCX.
Artist og skuespiller Pixie Lott.

I år blir Williams hedret med den gjeve prisen «Icon Award». Denne utmerkelsen har tidligere gått til artistlegender som Sir Elton John (69) og avdøde David Bowie.

Det begynner å bli trangt på «Somethin' Stupid»-stjernens Brit Award-hylle nå, han har nemlig vunnet hele 17 statuetter fra tidligere år.

Robbie Williams skal også opptre i løpet av kvelden, og det skal også store artister som Ed Sheeran (26), Kary Perry og Coldplay.

Sistnevnte er også nominert til en rekke priser.

Den karismatiske musikeren Michael Bublé (41) skulle opprinnelig være kveldens vert, men på grunn av sin kreftsyke sønn måtte han melde avbud.

I stedet er det den britiske komikerduoen Ant and Dec som har fått det ærefulle oppdraget.

RØD LØPER: Rita Ora er vant til å være i søkelyset og koste seg foran presseveggen, mens fotografene knipset bilder. Foto: NTB Scanpix.
RØD LØPER: Rita Ora er vant til å være i søkelyset og koste seg foran presseveggen, mens fotografene knipset bilder. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

LES OGSÅ: Slik festet stjernene etter Grammy Awards