Stem på kjendisenes beste sommerantrekk

Hvilke norske kjendiskvinner har best dreis på sommergarderoben? Kast terning på antrekkene her!

SOMMERFRISKE KJENDISER: Blant andre Jenny Skavlan, Sandra Lyng og Pia Tjelta har flere ganger kastet glans over sommerfestene i kjendis-Norge. Nå kan du stemme frem dine favorittantrekk nederst i saken. Foto: Tor Lindseth/ Andreas Fadum/ Se og Hør
SOMMERFRISKE KJENDISER: Blant andre Jenny Skavlan, Sandra Lyng og Pia Tjelta har flere ganger kastet glans over sommerfestene i kjendis-Norge. Nå kan du stemme frem dine favorittantrekk nederst i saken. Foto: Tor Lindseth/ Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mange regner julebordsesongen og festene rundt nyttårsaften som den tiden på året der man virkelig finner frem finstasen.

Imidlertid er også sommeren en tid med mange festlige anledninger, i hvert fall i kjendis-Norge.

Motemagasinet ELLE og plateselskapet Universal er blant dem som alltid arrangerer store, celebre sommerfester. Og særlig de norske kjendiskvinnene ifører seg gjerne flotte sommerantrekk når de kaster glans over festlighetene.

Bar hud og utringning

Mens noen sverger til lange, bohemske sommerkjoler er det andre som velger å vise hud på sommermånedenes røde løpere.

- Jan Thomas etterlyste jo litt mer hud på norske kjendiser, så da gikk jeg for det, sa  fiolinist og forretningskvinne Marte Krogh (41) til Seoghør.no på ELLEs sommerfest i fjor.

Se flere videoer fra ELLEs sommerfester nederst i saken!

Mange Hollywood-stjerner trykker den dype utringningen til sitt bryst, og heller ikke norske kjendiser er fremmede for å vise kløft i sommervarmen. Andre foretrekker derimot å vise frem beina, noe både Tone Damli (28), Sandra Lyng (29) og Jenny Skavlan (30) har demonstrert.

I år var det for øvrig også et par menn som fikk spesielt mye oppmerksomhet på ELLE-festen, nemlig «Skam»-stjernene Thomas Hayes (William) og Herman Tømmeraas (Chris).

Se video nedenfor!

Florlett og fargerikt

Når de røde løperne strømmer over av sommerkledde kjendiser, er det likevel lett å miste oversikten. Hvem hadde egentlig på seg på hva på hvilken fest? Og var det i år eller i fjor?

Seoghør.no har derfor samlet et utvalgt knippe av sommerantrekkene som har dukket opp på kjendisfestene de siste årene.

Se og Hørs eget motepoliti Jan Thomas har tidligere trukket frem transparente stoffer, florlette kjoler, hvitt og sterke farger som vinnere på sommerfesten.

Nedenfor kan du kaste terning på kjendisene og være med på å bestemme hvem som har best dreis på sommerstilen!

[views:embed:node_embed:block:88109]

LES OGSÅ: Slik sminker Kylie Jenner seg i 22 forskjellige trinn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer