Reality Awards:

Stem på dine favoritter!

Reality Awards røper alle finalistene.

NOMINERT: Influenser Sophie Elise Isachsen kan stikke av med flere utmerkelser denne høsten. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
NOMINERT: Influenser Sophie Elise Isachsen kan stikke av med flere utmerkelser denne høsten. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Reality er kommet for å bli, og nå kan alle stemme på hvem de mener fortjener litt ekstra heder og ære under Se og Hørs Reality Awards.

16. september smeller det hele i gang.

Her er alle finalistene som kan stikke av med pris under Norges første Reality Awards:

«Årets pute-TV»

Kategorien har gitt oss flere øyeblikk som trolig har fått flere seere til å trekke puten godt over ansiktet.

Blant finalistene finner vi en lapdance, et lite hukommelsestap, et breialt kyss og en ørliten roast.

«Årets å faen!»

Det er ganger der det nesten går galt hvor seerne sitter igjen med hjertet i halsen og en klump i magen.

Her er øyeblikkene hvor katastrofen var farlig nær i kategorien «Å faen».

SPENTE: Det er duket for årets sesong av «Farmen» 2022, og vi har tatt en prat med alle de 14 spente deltakerne. Video: Luna Lea. Reporter: Bjørn Ekker Vis mer

«Årets romanse»

Man kommer ikke unna litt kjærlighet når man både deltar og ser på realityprogrammer.

Det har blitt full klaff for noen, mens for andre har lykken vist seg kortvarig. Her er parene som kan stikke av med «Årets romanse».

«Årets Programleder»

Det er ikke bare bare å lede et helt program som skal rulle over skjermen. De nominerte i denne kategorien har tatt utfordringen på strak arm.

Her er finalistene som kan stikke av med prisen for «Årets programleder».

TAR TIL TÅRENE: I reality-programmet «Open House» på Discovery+ skal flere par teste ut om et åpent forhold er noe for dem. Og OnlyFans-paret Jess og Mike Miller møter på noen utfordringer etter sin første opplevelse. Video: Rød Løper / Discovery+ Vis mer

«Årets deltaker.»

Kanskje en av de gjeveste prisene man kan sanke med seg hjem under Reality Awards 16. september er prisen for «Årets deltaker».

Selv om det er svært mange som har gjort seg fortjent til en pris i kategorien, er det likevel noen som har gjort seg litt ekstra bemerket på skjermen i år.

«Årets nykommer.»

I en verden full av realitykjendiser krever det noe ekstra for å holde seg i mediebildet etter deltakelsen sin. Dette er noe «Årets nykommer» kommer til å klare med god margin.

Her er finalistene som kan ta med seg det gjeve trofeet hjem.

VILLE MINNER OG SKANDALER: Kjendisene delte sine villeste minner da vi møtte dem på Aschehougs hagefest. Video: Nora Skavhaug Vis mer

«Årets konkurransedrevne reality»

Det skal mye til for å kunne hevde seg i kategorien om hvilket konkurransereality som er det beste. Vi har samlet programmene som nå kan stikke av med pris under høstens utdeling.

De nominerte i «Årets konkurransedrevne reality» er bestemt av juryen bestående av Bjørn Asgeirsson (Discovery), Vegard Norman (TV 2), Marius Rønnekleiv (Viaplay) og Håvard Prytz (Mastiff).

«Årets karakterdrevne reality.»

Mange har latt seg inspirere av karakterene vi møter i denne kategorien. Ikke bare har de åpnet opp hjemmene sine, men de har også delt filterløst om livets opp- og nedturer - og uansett hvem som stikker av med prisen er det velfortjent.

De nominerte i «Årets karakterdrevne reality» er bestemt av juryen bestående av Bjørn Asgeirsson (Discovery), Vegard Norman (TV 2), Marius Rønnekleiv (Viaplay) og Håvard Prytz (Mastiff).

RING RING: Økonomiekspert Lene Drange gjorde seg ferdig i telefonen i sesongåpningen av «Luksusfellen». Men var det egentlig noen i den andre enden? Video: Viaplay Vis mer

«Årets comeback»

I kategorien «Årets comeback» møter vi tidligere stjerner som har tatt et steg ut av rampelyset, for deretter å entre det igjen med brask og bram.

Her er finalistene som kan stikke av med prisen for «Årets comeback».

«Årets duo»

Tospannene som er finalister i kategorien «Årets duo» har vist at de fungerer godt sammen. De har bydd på flere spektakulære øyeblikk og kan nå vinne pris for sin tilstedeværelse på skjermen.

De nominerte i «Årets duo» er bestemt av juryen bestående av Bjørn Asgeirsson (Discovery), Vegard Norman (TV 2), Marius Rønnekleiv (Viaplay) og Håvard Prytz (Mastiff).

REALITY AWARDS: Influenser Martine Lunde møtte opp på Rød Løper i forbindelse med Reality Awards, og pratet litt om hvordan det er å være vekke fra kjæresten. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

«Årets underholdningsprogram»

Finalistene over alle finalister.

Her kan man stemme på hvilket program som har påført nordmenn den desidert største underholdningsfaktoren.

Blant programmene finner vi storsatsinger i verdensklasse, og hvem som til slutt kan smykke seg med tittelen «Årets underholdningsprogram» finner vi ut av når Reality Awards arrangeres for aller første gang 16. september.

De nominerte i «Årets underholdningsprogram» er bestemt av juryen bestående av Bjørn Asgeirsson (Discovery), Vegard Norman (TV 2), Marius Rønnekleiv (Viaplay) og Håvard Prytz (Mastiff).

REALITY AWARDS: Hva er det egentlig? La kjendisene forklare. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

Reality Awards arrangeres i regi av Se og Hør, som eies av Aller Media.

LES OGSÅ: -En billig produksjon

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer