Stem på dine favoritter

Hvilke norske skuespillere synes du kan spille Sven O. Høiby, Mette-Marit og Odd J. Nelvik til den kommende Se og Hør-filmen?

VAKRE KVINNER: Pernille Sørensen har lang erfaring med å parodiere kronprinsesse Mette-Marit. Ellers kunne disse anerkjente skuespillerne gjøre en god tolkning: Maria Bonnevie, Agnes Kittelsen og Ane Dahl Torp. Hva synes du? Foto: NRK/Scanpix
VAKRE KVINNER: Pernille Sørensen har lang erfaring med å parodiere kronprinsesse Mette-Marit. Ellers kunne disse anerkjente skuespillerne gjøre en god tolkning: Maria Bonnevie, Agnes Kittelsen og Ane Dahl Torp. Hva synes du? Foto: NRK/Scanpix Vis mer
Se flere bilder ned i saken. Stem til høyre!

SEHER.NO: I august starter innspillingen av "En vanlig dag på jobben", og jakten på hvem som skal spille blant andre tidligere Se og Hør-redaktør Odd J. Nelvik og avdøde kronprinsessepappa Sven O. Høiby skal allerede være i gang.

Forfatter Erlend Loe har skrevet manus over tidligere Se og Hør-journalist Håvard Melnæs' bok om ukebladet og hans etter hvert nære og spesielle forhold til Høiby.

- Vi har vært i kontakt med aktuelle skuespillere, med et er for tidlig å si hvem det blir, sier filmens produsent er Ørjan Karlsen.

Nelvik avslører overfor Seher.no at han faktisk fikk en forespørsel fra Karlsen om han ville spille seg selv.

- Da måtte jeg bare si at det ville vært en stor nedtur for meg. Etter at jeg var med i Star Wars, holder jeg meg helst til de store Hollywood-produksjonene, ler Nelvik til Seher.no.

Nelvik var 24 år og undercover-journalist da han var med som statist i Star Wars-innspillingen på Finse i 1979.

Her har Seher-redaksjonen har plukket ut et knippe norske skuespillere vi mener kan passe til de ulike rollefigurene.

Du kan være med og stemme på de du synes passer best, i avstemmingen til venstre.

Som Mette-Marit har vi plukket ut blant andre komiker Pernille Sørensen som tidligere har parodiert kronprinsessen med glans. Ellers holder vi også en knapp på Maria Bonnevie, Agnes Kittelsen og Ane Dahl Torp.

Sven O. Høiby:

Som Høiby foreslår vi disse fire norske anerkjente skuespillerne, f.v. Per Jansen (her som Ibsen), Bjørn Skagestad (sist sett i Sound og Music), Joachim Calmeyer (Salmer fra kjøkkenet) og Nils Sletta (blant annet kjent fra Berlinerpoplene).

Se og Hør-redaktør Odd J. Nelvik

I en "Ut i vår hage"-episode på NRK parodierte Bård Tufte Johansen en seerkåt Norge Rundt-redaktør. Den rollen kvalifiserer ham til en plass i vår avstemming. Ellers ser vi for oss at både Bjørn Sundquist, Paul Ottar Haga og Bjørn Floberg kunne portrettere den tidligere Se og Hør-redaktøren.

- Da holder nok jeg en knapp på Tufte Johansen, bare han ikke kommer i kyllingkostymet. Han har glimt i øyet og en slående replikk, sier Nelvik til Seher.no. Tidligere har han ymtet frampå at han kunne tenke seg en krysning mellom Johnny Depp og Sven Nordin i rollen.

Journalist Håvard Melnæs

Nicolai Cleve Broch, Kristoffer Joner og Aksel Hennie er kanskje de mest brukte unge mannlige skuespillerne i Norge i dag. Og alle tre kunne gått inn i rollen som den tidligere Se og Hør-journalisten Håvard Melnæs.

Jan Gunnar Røise (nr 2 f.v.) er også stadig aktuell i ulike roller, nå sist som pappa i Knerten-filmen.

Det er dessuten ikke helt bestemt ennå om Melnæs skal spille seg selv.

- Vi har så vidt startet castingen. Om Håvard Melnæs skal spille seg selv, eller om han eventuelt skal ha en annen rolle i filmen, er heller ikke bestemt. Men mange kjente personer skal spille seg selv, forteller Karlsen til VG.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Kysset du aldri fikk se

 Foto: Scanpix/Filmweb
Foto: Scanpix/Filmweb Vis mer
 Foto: NRK/Scanpix
Foto: NRK/Scanpix Vis mer
 Foto: Scanpix/Stella
Foto: Scanpix/Stella Vis mer