Stem på din Charter-favoritt!

Hvem vil du skal bli med Svein Østvik på tur? Se de ville videoene og stem på Gunnar, Bitten eller Ketil her.

Publisert
Avstemningen er nå avsluttet!

SEOGHØR.NO: I flere år har Svein Østvik (52) fått vist fram sin ville oppførsel med heftige ablegøyer og sprell i TV3-programmet «Charterfeber», der et kamerateam følger forskjellige nordmenn som reiser på charterferie til varmere strøk.

Det førte blant annet til at Svein ga ut musikkalbumet «Kongen av Mallorca» i 2008.

Nå er kanalen godt i gang med forberedelsene til den kommende sesongen av programmet. I den anledning søker Svein Østvik reisefølge, og det kan du være med på å bestemme.

I denne saken kan du nå stemme på den personen du ønsker skal få være med Østvik på sydentur.

- Samme om det er mann eller dame, så lenge personen har humor, er nysgjerrig og kan holde ut med meg! Jeg vil ha med meg en drømmeturvenn, ja kall det gjerne en tvillingvenn, som har noe til felles med meg når det kommer til dette med å oppleve. Personen må like å bli kjent med andre nordmenn og også lokalbefolkningen, og tørre å by på alt det vi mennesker har i oss – og det er ikke så rent lite, forteller Svein til Se og Hør.

Valget står mellom tre kandidater. Gunnar Berg (37), som kjører karaoketaxi i Halden, lover fart og spenning.

- Jeg er klar for å ta over for Svein. Kom igjen, vi drar på chartertur, sier han med et smil.

- Jeg skal ta med Svein på ting han aldri har vært med på før, sier kandidat nummer to, som er Britt «Bitten» Viken (56), som bor i Sandnes og jobber i oljebransjen.

- Jeg skal bevise vennene mine at jeg ikke er den kjedelige Ketil som de mener jeg er. Jeg skal være meg selv og ha det artig, dette er en livs sjanse for meg, forteller Ketil André Moen Johansen (42) fra Ørland.

Du kan se video av alle kandidatene øverst i saken. Stem på din favoritt i feltet til høyre!

LES OGSÅ: - Jeg er ikke så kjedelig som familien min tror

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer