Stem på «Årets radionavn»!

Hvem er din radiofavoritt? Stem og vinn her.

DISSE KAN DU STEMME PÅ: Morgenklubben m/Loven og Co. (Radio Norge), Ronny Brede Aase og Live Nelvik (P3), Misjonen v/Atle Antonsen og Johan Golden (P4) ogViggo Valle (P1).
DISSE KAN DU STEMME PÅ: Morgenklubben m/Loven og Co. (Radio Norge), Ronny Brede Aase og Live Nelvik (P3), Misjonen v/Atle Antonsen og Johan Golden (P4) ogViggo Valle (P1). Vis mer
Avstemmingen er nå over.

SEHER.NO: Fredag 30. september er det for niende gang klart for radioens svar på Gullruten, Prix Radio. Fram til midnatt torsdag 29. september kan du være med å stemme.

16 priser skal deles ut, og du kan være med å bestemme hvem som skal få den gjeveste.

I samarbeid med Prix Radio kan du på Seher.no stemme på din favoritt til prisen «Årets radionavn» og være med i trekningen av fem Tivoli-radioer. Gi din stemme nederst i saken.

Avstemningen avsluttes ved midnatt torsdag.

Så langt er ingenting avgjort, det er jevnt i toppen, og alle de nominerte er fremdeles innen rekkevidde av å hente hjem prisen.

Disse er nominerte:

Morgenklubben m/Loven og Co. (Radio Norge)

Morgenklubben med Loven & Co hører du fra klokken 0600 mandag til fredag på Radio Norge. Geirs Schau, Henriette Lien og Øyvind Loven leder programmet, som har vært på luften siden  september 2009. Morgenklubben er blant annet kjent for sine mange faste spalter, som Bløffmakerene, Kjønnsduellen, Henriettes Røde Løper, Mat Midt i Uken og, ikke minst, Geirs Grovis.

Misjonen v/Atle Antonsen og Johan Golden (P4)

Misjonen med Antonsen og Golden - Norges tøffeste radioprogram gir deg fasit hver fredag fra 10-12 og hver lørdag 13-14 på P4. Golden og Antonsen er i prinsippet spalteglade herrer, men hvilke som måtte dukke opp av de hittil meget ufaste og ukritisk oppgulpede spaltene er høyst usikkert. Golden Duck , lokalavisnyhetsspalten Stopp pressen og Ting vi ikke lurte på er noen av gjengangerne i programmet.

Ronny Brede Aase og Live Nelvik (P3)

Ronny Brede Aase fra Førde og Oslojenta Live Nelvik overtok P3morgen høsten 2009.
De er to store personligheter fanget i unge kropper, som de selv sier. Svært forskjellige, men også den perfekte matchen. Ronny er orginalen med den spesielle dialekten som alle blir glad i. Live er den småfrekke og kjappe dama som med vidd og humor kommenterer på det meste.


Viggo Valle (P1)
Viggo Valle er programleder på NRK P1. I snart 25 år har nordmenn droppet skituren for å høre på Påskelabyrinten med Valle bak mikrofonen. Viggo er også programleder for Stjerneklart og God helg på NRK P1.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.