Se og Hørs kjendisgalla:

Stem på «årets influencer»

Ni kandidater kjemper om prisen på Se og Hørs kjendisgalla - du avgjør hvem som vinner!

GJEV PRIS: På Se og Hørs kjendisgalla i januar kåres blant annet «årets influencer». Nå kan du avgjøre hvem som vinner prisen. Foto: Tore Skaar Se og Hør.
GJEV PRIS: På Se og Hørs kjendisgalla i januar kåres blant annet «årets influencer». Nå kan du avgjøre hvem som vinner prisen. Foto: Tore Skaar Se og Hør. Vis mer

(Se og Hør): 21. januar går Se og Hørs kjendisgalla av stabelen og du kan være med å stemme frem vinneren av prisen «årets influencer»!

Stem på din favoritt nederst i saken!

Foto: Tore Skaar
Foto: Tore Skaar Vis mer

Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne

Tusvik og Tønne er dronningene av eteren, og topper listene over de mest populære podcastene i år igjen. Ufiltrerte, uredde og med et tydelig samfunnsoppdrag, de er de råeste damene i Norge og forbilder for enormt mange!

Foto: Kine Falch
Foto: Kine Falch Vis mer

Martine Lunde

Det virker som det er et fast mønster at i det du sjekker ut av Paradise Hotel er bloggkarrieren et faktum. Det er lett å avskrive dem, men det er ikke enkelt å holde seg på topp av listene i måned etter måned. Av alle Paradise-bloggerne velger vi oss Martine Lunde, som har holdt seg helt i toppen hele 2017 uten å ty til billige clickbaits.

FOTO: Andreas Fadum
FOTO: Andreas Fadum Vis mer

Martine Halvorsen

Martine har lagt et tøft år bak seg, og er en av de bloggerne som har betalt høyest pris for å fronte meningene sine. Allikevel fortsetter hun å heve stemmen. Det er modig nok til å gi henne en plass på liste over de nominerte til årets influencer.

FOTO: Tore Skaar
FOTO: Tore Skaar Vis mer

Vanessa Rudjord og Synnøve Skarbø

I sin helt ufiltrerte podcast byr Vanessa og Synnøve på humor, selvironi og helt nye sider av seg selv. Den har raskt blitt en favoritt blant lytterne og har holdt seg stabilt på toppen av podlistene siden lanseringen.

FOTO: Andreas Fadum
FOTO: Andreas Fadum Vis mer

Sophie Elise

Både den mestvinnende, den mest populære og den mest utskjelte. Det er ikke mulig i å komme forbi Sophie Elise når et er snakk om influencere. Hun fortsetter å provosere og inspirere, til manges irritasjon og like manges glede. Og midt i kaoset står hun selv rakrygget etter alle disse årene!

FOTO: Andreas Fadum
FOTO: Andreas Fadum Vis mer

Kristin Gjelsvik

Få influencere bruker stemmen sin like bevisst som Kristin Gjelsvik, som står bak bloggen Styleconnection. Hun roper ut mot skjønnhetstyranni, dyremishandling, mobbing og urettferdighet. Uredd og modig – og leserne ELSKER henne!

FOTO: Tor Lindseth
FOTO: Tor Lindseth Vis mer

Marna Haugen Burøe

Marna, bedre kjent som Komikerfrue, har kanskje de mest dedikerte fansene i hele bloggsfæren. I år etter år fortsetter hun å dele humoristisk og ufiltrert fra livet som blogger, kone og småbarnsmamma, og leserne fortsetter å følge henne trofast.

FOTO: Lars Eivind Bones/Dagbladet
FOTO: Lars Eivind Bones/Dagbladet Vis mer

Emma Ellingsen

Emma ble for alvor et kjent navn da hun fortalte sin sterke historie i TV-serien «Født i feil kropp» på TV2. Men det er på YouTube hun har den virkelig store følgerskaren. Hun lager videsnutter for mer en 130 000 abonnenter, og har også nesten 170 000 følgere på Instagram.

FOTO: Passionforbaking.com
FOTO: Passionforbaking.com Vis mer

Manuela Kjeilen

Navnet sier deg kanskje ikke noe helt umiddelbart, men dette er damen bak «Passion for baking», en av verdens kanskje aller fineste og mest inspirerende bakekontoer på Instagram. For dette belønnes hun med helt enorme 1,3 millioner følgere. Hun har også en blogg med samme navn.

Stem her! (Avstemmingen stenges 10. januar):

LES OGSÅ: Kjendisene strålte på Se og Hørs kjendisgalla