Se og Hørs kjendisgalla:

Stem på «årets influencer»

Ni kandidater kjemper om prisen på Se og Hørs kjendisgalla - du avgjør hvem som vinner!

GJEV PRIS: På Se og Hørs kjendisgalla i januar kåres blant annet «årets influencer». Nå kan du avgjøre hvem som vinner prisen. Foto: Tore Skaar Se og Hør.
GJEV PRIS: På Se og Hørs kjendisgalla i januar kåres blant annet «årets influencer». Nå kan du avgjøre hvem som vinner prisen. Foto: Tore Skaar Se og Hør. Vis mer
Publisert

(Se og Hør): 21. januar går Se og Hørs kjendisgalla av stabelen og du kan være med å stemme frem vinneren av prisen «årets influencer»!

Stem på din favoritt nederst i saken!​

Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne

Tusvik og Tønne er dronningene av eteren, og topper listene over de mest populære podcastene i år igjen. Ufiltrerte, uredde og med et tydelig samfunnsoppdrag, de er de råeste damene i Norge og forbilder for enormt mange!

Martine Lunde

Det virker som det er et fast mønster at i det du sjekker ut av Paradise Hotel er bloggkarrieren et faktum. Det er lett å avskrive dem, men det er ikke enkelt å holde seg på topp av listene i måned etter måned. Av alle Paradise-bloggerne velger vi oss Martine Lunde, som har holdt seg helt i toppen hele 2017 uten å ty til billige clickbaits.

Martine Halvorsen

Martine har lagt et tøft år bak seg, og er en av de bloggerne som har betalt høyest pris for å fronte meningene sine. Allikevel fortsetter hun å heve stemmen. Det er modig nok til å gi henne en plass på liste over de nominerte til årets influencer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer