Stella Mwangis far påkjørt og drept

Bilføreren skal ha stukket fra stedet.

MISTET FAREN: Stella Mwangi. Foto: Reuters
MISTET FAREN: Stella Mwangi. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Skal vi danse»- og Melodi Grand Prix-deltager Stella Mwangis far, Jeff Mwangi Kwirikia, ble tirsdag påkjørt og drept ved Dal i Akershus. Han ble 54 år gammel.

Plateselskapet til Mwangi, EMI, bekrefter nyheten i en pressemelding.

«Det er med stor sorg vi meddeler at faren til Stella Mwangi, Jeff Mwangi Kwirikia, døde etter en påkjørsel i går ettermiddag», skriver plateselskapet i pressemeldingen.

Jeff Mwangi Kwirikia har vært en svært viktig støttespiller for Stella, og var blant annet til stede da datteren var på «Skal vi danse»-parketten i fjor høst. Han viste også selv fram afrikansk dans foran TV-kameraene.

«Han har vært en av Stellas aller viktigste støttespillere gjennom hele livet og ikke minst det siste året. Vi ber spesielt om at Stella får være i fred i denne ufattelige, vonde og sørgelige tiden», skriver EMI.

- Jeg kommer ikke til å kommentere saken ytterligere, sier Silje Larsen Borgan i EMI til VG Nett.

Politiet har ennå ikke fått tak i føreren av bilen som skal ha truffet Mwangi Kwirikias bil.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: TV 2 bekrefter kontraktsbrudd for Stella

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer