<strong>FAVORITTPAR:</strong> Stella Mwangi  og dansepartner Asmund Grinaker har press på seg foran høstens sesong av «Skal vi danse». Foto: Stella Pictures
FAVORITTPAR: Stella Mwangi og dansepartner Asmund Grinaker har press på seg foran høstens sesong av «Skal vi danse». Foto: Stella Pictures Vis mer

Stella Mwangi er årets «Skal vi danse»-favoritt

Blir det endelig en opptur, et halvt år etter fiaskoen i Düsseldorf.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mange følte nok med Stella Mwangi da hun i mai i år gråtende måtte ta farvel med Düsseldorf etter å ha røket ut av Eurovision allerede i semifinalen.

Nå kan lykken snu for den sjarmerende 24-åringen, i hvert fall om vi skal tro oddsselskapet Unibets rabngering av favorittene til å vinne årets «Skal vi danse» på TV 2. Der troner nemlig Stella aller øverst.

- Stella har det meste som skal til for å vinne; bevegelser, utstråling og sjarm. Blant jentene kommer hun til å få mest konkurranse fra Rachel Nordtømme. Det blir også spennende å se hvilke utslag konkurranseinstinktet gir hos vår tidligere olympiske mester Kari Traa. Anna Anka er en ”dark horse” i feltet, sier pressetalsmann Kjell Hanssen i Unibet til Seher.no.

På sin rangering før TV-showet har premiere 10. september, er Atle Pettersen, kjent fra X-Factor, plassert på andreplass, med odds fem ganger pengene for seier. Også Rachel Nordtømme, Kari Traa og NRK-kjendisen Noman Mubashir kommer høyt opp på listen.
 
Slik rangerer Unibet årets dansekjendiser (odds i parantes):
Stella Mwangi (4,00)
Atle Pettersen (5,00)
Rachel Nordtømme (6,00)
Kari Traa (6,50)
Noman Mubashir (8,50)
Anna Anka (10,00)
Anders Jacobsen (12,50)
Inger Lise Hansen (15,00)
Lars Bohinen (15,00)
Rune Larsen (20,00)
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Danseklare Rune: - Forberedt på at folk vil reagere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer