GLAD: Stella Mwangi kvalifiserte seg direkte til MGP-finalen i Oslo da hun fremførte «Haba Haba» i Skien i helgen. Nå er hun storfavoritt foran finalen. Foto: Scanpix
GLAD: Stella Mwangi kvalifiserte seg direkte til MGP-finalen i Oslo da hun fremførte «Haba Haba» i Skien i helgen. Nå er hun storfavoritt foran finalen. Foto: Scanpix Vis mer

- Stella har Rybak-potensial

MGP-debutanten er storfavoritt.

Publisert
SEHER.NO: Den sjarmerende norsk-kenyaneren Stella Mwangi kvalifiserte seg i helgen direkte til den norske Melodi Grand Prix-finalen i Oslo.

Hun fikk det til å rykke i selv den tregeste dansefot da hun fremførte låta «Haba Haba» under delfinalen i Skien, og dette er nok bare starten for artisten. Hun er nemlig storfavoritt foran årets MGP-finale:

- Stella stiller i en særklasse i den norske finalen, sier Mads Jørgensen, PR-ansvarlig i spillselskapet Unibet.


Jørgensen mener at «Haba Haba» og Mwangis fremførelse av låta er så fengende at hun kan komme til å gjenta suksessen fra Eurovision Song Contest i 2009, da Alexander Rybak gikk av med en soleklar seier.
 
- Det er fortsatt et par skostørrelser frem til Alexander Rybaks «Fairytale», men «Haba Haba» har feelgood-potensial stort nok til å vinne både Norge og resten av Europa, sier Jørgensen.


Så nå kan det bli spennende å se om spådommene om Mwangi går i oppfyllelse, eller om hun fortsatt må bryne seg mot tøffe utfordrere...
  Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette er for sexy - bannlyst i 11 land!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer