TAPTE I RETTEN: Tommy Steine tapte i lagmannsretten, og er dømt til å betale snaut 900.000 kroner. Foto: Stella Pictures
TAPTE I RETTEN: Tommy Steine tapte i lagmannsretten, og er dømt til å betale snaut 900.000 kroner. Foto: Stella PicturesVis mer

Steine dømt til å betale 900.000 kroner

Tapte i lagmannsretten.

SEOGHØR.NO: Flere kjendiser hevdet i 2013 at de hadde blitt bedratt av luksusbilselgeren Geir Bråthen i Auto-Forum AS. Komikeren Tommy Steine (45) var én av dem. Han hadde kjøpt tre luksusbiler med en gjenkjøpsavtale fra Auto-Forum, som senere gikk konkurs.

Saken havnet i retten. Santander Consumer Bank gikk til sak mot Steine og stilte et krav til komikeren om tilbakelevering av salgspantobjekt, samt krav om tilbakebetaling av lån.

I fjor vant Steine i tingretten, men banken anket saken.

Steine nedla påstand om full frifinnelse i lagannsretten, men er nå dømt til å betale omkring 900.000 kroner. Det skriver VG.

Avisen skriver at Steine er forpliktet til å betale 75 prosent av kravet fra Santander, og dømmes etter dette til å betale kr 842.320 med tillegg av forsinkelsesrente av kr 643 778 fra 6. september 2014. Det fremgår i dommen fra Eidsivating lagmanssrett. Komikeren slipper imidlertid å betale saksomkostninger.

Steines advokat, Jørgen Klaveness, sier til avisen at saken kan bli anket.

– Saken kan bli anket. Retten har ikke fulgt med i timen. Grunnlaget for dommen er en nokså åpenbar bevisføringsfeil, sier han.

Steine har tidligere uttalt at han måtte selge familiehytta dersom han tapte i retten.

LES OGSÅ: Steine vant i retten

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.