Steinar Sagen fikk hjertetrøbbel på bryllupsreisen

Den populære programlederen havnet på sykehus.

HJERTET SLO UREGELMESSIG: Steinar Sagen endte opp på sykehus da han var på bryllupsreise med sin nybakte kone Cathrin Eide. Her fra bryllupet til skuespiller-kollegene Lena Kristin Ellingsen og Trond Fausa Aurvåg i august i fjor.  Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
HJERTET SLO UREGELMESSIG: Steinar Sagen endte opp på sykehus da han var på bryllupsreise med sin nybakte kone Cathrin Eide. Her fra bryllupet til skuespiller-kollegene Lena Kristin Ellingsen og Trond Fausa Aurvåg i august i fjor. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: Lørdag 23. mai giftet Steinar Sagen (40) seg med sin Cathrin Eide (40) i Nordre Skøyen Hovedgård på Bryn i Oslo.

Kort tid etter dro de nygifte på en ukes bryllupsreise til Barcelona i Spania.

Den siste dagen av turen ble «Radioresepsjonen»-programlederen rammet av hjerteproblemer.

– Kroppen min takler ikke kombinasjonen fri en hel uke, kombinert med varme, ekstremt inntak av tapas, sangria, cava, pils og ekte kjærlighet, fortalte han onsdag i sitt eget radioprogram «Befolkningen» på NRKP13.

– Hjertet mitt er stort, har legen fortalt meg, men det gikk på en bitteliten atrieflimmer-smell på den siste dagen. Det er ikke dødsfarlig, men det er litt ekkelt. Spesielt når man er i en spansk by, la han til.

Saken fortsetter under bildet.

POPUÆR TRIO: Brødrene Tore og Steinar Sagen, samt Bjarte Tjøstheim har ledet det populære radioprogrammet «Radioresepsjonen» på NRK P3 siden 2006. Nå sendes programmet på DAB-nettet NRK P13.
POPUÆR TRIO: Brødrene Tore og Steinar Sagen, samt Bjarte Tjøstheim har ledet det populære radioprogrammet «Radioresepsjonen» på NRK P3 siden 2006. Nå sendes programmet på DAB-nettet NRK P13. Vis mer

Sagen ble derfor innlagt på sykehus, men heldigvis var ikke hendelsen alvorlig.

– Hjertet mitt danset hoppsansa, men det var ikke hjerteinfarkt. Det er bare at hjertet mitt går litt raskere av og til. Jeg får høy puls og det dunker veldig hardt. Så jeg var en liten tur innom sykehuset i Barcelona, forklarte han.

Sagen og Eide, kjent som parterapaut i den omdiskuterte TVNorge-serien «Gift ved første blikk», bekreftet at de hadde blitt et par da de kom sammen på premieren av «Mormor og de åtte ungene» sommeren 2013.

August året etter kom nyheten om at de hadde forlovet seg.

LES OGSÅ: - Jeg har alltid stive brystvorter