NYE TAKTER: Lørdag skal Steinar Albrigtsen opptre som hip-hoper for første gang.  Foto: Tor Lindseth
NYE TAKTER: Lørdag skal Steinar Albrigtsen opptre som hip-hoper for første gang. Foto: Tor LindsethVis mer

Steinar Albrigtsen må takle sin største frykt på TV

- Dette har jeg gruet meg lenge til, sier «Stjernekamp»-artisten til Seoghør.no.

SEOGHØR.NO: Steinar Albrigtsen (59) har vært en av Norges største countrystjerner i 26 år.

De siste ukene har Spellemannspris-vinneren fra 1990 vært fast inventar i NRKs «Stjernekamp» – hvor han virkelig har fått prøve seg utenfor komfortsonen.

Men lørdag må han trosse sin største frykt i det populære programmet, når han skal prøve seg på hip-hop.

- Jeg er jo ikke akkurat noen svart mann fra gettoen i Detroit. Det var jo der det starta. Jeg får ta det med et muntert smil og satse på at jeg tar det på sjarmen, forteller Albrigtsen til Seoghør.no.

Selv om han fyller 60 år i januar, kaster han seg i kveld ut i hiphopens ungdommelige verden.

– Selv om du har tingene på plass og har det rette ansiktsuttrykket, så er det alltid et eller annet som butter imot som proffe rappere vil høre med en gang, at «uff, nei, han der er ikke noen rapper».

FLOTT GJENG: Countrystjernen gledet seg til å bli kjent med de andre talentene i «Stjernekamp». Fra venstre: Kash King Gashamura, Gunnhild Sundli, Knut Anders Sørum, Tomine Harket, Nicoline Berg Kaasin, Steinar Albrigtsen, Jonas Skybakmoen, Marian Aas Hansen, Håvard Bakke og Kate Gulbrandsen er årets Stjernekamp-deltagere. Foto: Tor Lindseth
FLOTT GJENG: Countrystjernen gledet seg til å bli kjent med de andre talentene i «Stjernekamp». Fra venstre: Kash King Gashamura, Gunnhild Sundli, Knut Anders Sørum, Tomine Harket, Nicoline Berg Kaasin, Steinar Albrigtsen, Jonas Skybakmoen, Marian Aas Hansen, Håvard Bakke og Kate Gulbrandsen er årets Stjernekamp-deltagere. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Men med svært god engelsk uttale og mange år med sceneerfaring, skal ikke Tromsø-væringen avskrives for lett – selv om han tror alderen neppe er en fordel.

– Jeg kan jo ikke stikke under en stol at jeg er eldstemann med her. Men det er jo hyggelig og, for da kan jeg være en hyggelig onkel som kan støtte og trøste de yngre deltakerne, smiler Steinar.

Forrige lørdag var det Gunhild Sundli som røk ut av konkurransen.

- Det har vært veldig gøy og veldig verdt det, sa Gunnhild da resultatet var lest opp.

På hjemmebane får Steinar god støtte av sin 20 år yngre kone Monika, som han giftet seg meg i 2013.

– Monika er engelen min. Skulle Jesus hatt en søster, så måtte det ha vært henne. Vår kjærlighet har ingen grenser, sa firebarnsfaren etter vielsen.

LES OGSÅ: Monika er engelen min 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.