FORLOT KIRKEN I BÅT: Steinar Albrigtsen tok årene fatt etter vielsen for å frakte seg selv og sin brud, Monika Nordli, til bryllupsfesten. Foto: Trond Mæland/Se og Hør
FORLOT KIRKEN I BÅT: Steinar Albrigtsen tok årene fatt etter vielsen for å frakte seg selv og sin brud, Monika Nordli, til bryllupsfesten. Foto: Trond Mæland/Se og HørVis mer

Steinar Albrigtsen giftet seg

Rodde bruden selv til festen etter vielsen.

SEOGHØR.NO:  - Vår kjærlighet har ingen grenser og kan flytte fjell!

Dette sa sangstjernene Steinar Albrigtsen og Monika Nordli da Se og Hør i fjor høst avslørte at de skulle gifte seg. Intervjuet fant sted etter at Steinar hadde vunnet Korslaget på TV 2.

Lørdag ettermiddag fant begivenheten sted. Vielsen i Kilebygda kirke i Telemark var både vakker og emosjonell - og etterpå ble det syngende brudeparet fraktet i robåt til Odden Gård der bryllupsfesten skulle finne sted.

120 gjester var invitert til storslagen feiring. Brudeparet kunne også annonsere at det sto mye sang og musikk på menyen utover kvelden.

Paret ble viet av presten Øystein Holtskog.

I kirken sang først den norske bluesdronningen Rita Engedalen en solosang: "You are the light". Neste artist ut var Paal Flaata som fremførte "The first time ever I saw your face". Mens Steinar geleidet Monika ut av kirken sang forloveren Jørn Hoel: "Crazy love".

Jørn Hoel forlover
Jørn Hoel var stolt forlover for sangpartneren sin - slik han også var det forrige gang Steinar gikk til alters i 1994. De har vært bestekamerater siden de som seksåringer møttes til korsang i Tromsø.

- Vi måtte dessverre avlyse utdrikningslaget i første omgang. Planen var at jeg skulle lage en hyggelig middag for Steinar. Men jeg har hatt så utrolig mye å gjøre de siste ukene - blant annet med uforutsette TV-opptak, at det rett og slett ikke ble tid. Men vi skal nok ta det igjen, lover Jørn.

Det er snart tre år siden Steinar Albrigtsen fridde. Det skjedde på selveste nyttårsaften:

- Vi var på Filipinene for å støtte prosjektet Young Life. Mens Champagnekorkene spratt og  nyttårsrakettene smalt rundt oss kom Steinar bort til meg, ga meg en klem og hvisket inn i øret mitt: "Vil du gifte deg med meg, Monika?".

Selvfølgelig kunne jeg ikke si nei, smiler den vakre bruden fornøyd.

Etter vielsen reiste brudeparet i robåt fra kirken til bryllupsfesten.

- Det var en helt fantastisk vielse. Jeg er glad på Steinars vegne, sier Jørn Hoel til Seoghør.no.

Møttes for syv år siden
Hun og Steinar møttes for syv år siden i forbindelsde med en plateutgivelse.

- Det startet med vennskap, men endte med forelskelse og kjærlighet, forteller brudeparet til SeogHør.no.
 
I tirsdagens Se og Hør kan du lese alt om brylluet og festen etterpå.