Steinar Albrigtsen gifter seg

Fridde til 20 år yngre kjæreste.

KOR ARTIG VI HAR DET: Steinar Albrigtsen leder koret fra hjembyen Hammerfest i «Det store korslaget» på TV 2. Foto: Stella Pictures
KOR ARTIG VI HAR DET: Steinar Albrigtsen leder koret fra hjembyen Hammerfest i «Det store korslaget» på TV 2. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Til sommeren blir det bryllup for full musikk, forteller Steinar Albrigtsen (55) fra TV 2-programmet «Det store korslaget» og kjæresten Monika Nordli (35).

– Vi gleder oss veldig. Begivenheten vil finne sted i Telemark, der Monika kommer fra. Det blir et lite, intimt og jordnært bryllup uten for mye stæsj, forteller Steinar opprømt i et stort intervju i denne ukens Se og Hør Weekend, som viser eksklusive bilder av det gifteklare paret.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Paret tenker ikke over at det er 20 år som skiller dem:

– Monika er alt det en mann søker i en kvinne. Aldersforskjellen på 20 år er det ingen av oss som tenker på, forteller Steinar videre.

Videre i det eksklusive intervjuet avslører paret flere detaljer rundt det forestående bryllupet, og røper at det var Steinar som hvisket frieriet inn i øret hennes på selveste nyttårsaften for to år siden.

- Vi var på Filippinene for å støtte prosjektet Younglife, som driver hjelpearbeid for gatebarn. Jeg hadde bestemt meg allerede før vi reiste fra Norge, men ventet til Monika var i skikkelig godt humør. Da slo jeg til, forteller Steinar i Se og Hør Weekend.LES OGSÅ: Disse leder «Det store Korslaget»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer