Stein Erik Hagen ble bestefar igjen

Nå har han tre barnebarn.

STOLT BESTEFAR: Styrtrike Stein Erik Hagen med sin høygravide datter Camilla på Kon-Tiki-premiere i august. Tirsdag fødte hun en datter på Rikshospitalet. Foto: Andreas Fadum
STOLT BESTEFAR: Styrtrike Stein Erik Hagen med sin høygravide datter Camilla på Kon-Tiki-premiere i august. Tirsdag fødte hun en datter på Rikshospitalet. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Styrtrike Stein Erik Hagen (56) ble tirsdag ettermiddag bestefar for tredje gang. Eldstedatteren Camilla fødte en jente på Rikshospitalet i Oslo.

Camilla Hagen (30) giftet seg med Daniel Sørli (27) i den sveitsiske alpelandsbyen Zermatt i april.

Under bryllupsfesten fikk gjestene vite at bruden var gravid og ventet sitt andre barn. Fra et tidligere forhold har hun sønnen Jakob (4).

Foreldrene til Daniel, den tidligere toppalpinisten Odd Sørli og hans kone Siri, ble med dette besteforeldre for første gang.


SE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV HER  


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Stein Erik Hagen avbrøt hyttetur da han ble alvorlig sykVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer