SKILLES: Steffen Iversen skilles fra kona Anna Iversen Crane etter 9 års ekteskap. Foto: Se og Hør
SKILLES: Steffen Iversen skilles fra kona Anna Iversen Crane etter 9 års ekteskap. Foto: Se og HørVis mer

Steffen Iversen og kona skilles

- Vi har ikke bodd sammen på lang tid, sier den tidligere fotballproffen.

SEOGHØR.NO: For ni år siden giftet Steffen Iversen (36) seg med den engelske popstjernen Anna Iversen Crane (38). Nå har kjærligheten tatt slutt og paret skal skilles.

- Ja, det er riktig at vi skal skilles. Vi skled bare mer og mer og mer fra hverandre og har ikke bodd sammen på lange tider, sier Steffen til Se og Hør.

Anna og parets to barn har den siste tiden bodd i parets herskapshus utenfor London. Se og Hør får bekreftet at Anna og barna skal fortsette å bo der, inntil de finner seg et litt mindre og mer praktisk hus.

Vinteren 2012 flyttet Steffen hjem til Norge - alene. Først og fremst for å gjøre comeback i Rosenborg-drakta. Han skaffet seg leilighet i Trondheim, og ga før jul ut selvbiografien Steffen. Født til fotball. Samtidig bestemte han seg for å gi seg med fotballen for godt.

Nå jobber Steffen for TV-kanalen C More, hvor han er ekspertkommentator i sendingene fra Tippeligaen.

Det var mens Steffen Iversen gjorde eventyrlig suksess som proffstjerne i den engelske toppklubben Tottenham fra 1996 til 2003, at han forelsket seg i en av Englands heteste popstjerner. Søte og sexy Anna Crane utgjorde sammen med venninnen Sharon Amos jenteduoen Masai.
 
Paret giftet seg i 2004. 

Les mer om bruddet mellom Steffen Iversen og Anna Crane i ukens utgave av Se og Hør.

LES OGSÅ:   Kledde av seg på strippeklubb