PÅ EGNE BEIN: Store deler av sitt voksne liv har Steffen Iversen vært i et forhold. Nå tar han fatt på en ny hverdag som singel. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
PÅ EGNE BEIN: Store deler av sitt voksne liv har Steffen Iversen vært i et forhold. Nå tar han fatt på en ny hverdag som singel. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

Steffen Iversen:

Steffen Iversen bekrefter brudd med kjæresten

Den tidligere fotballproffen åpner opp om singellivet.

Publisert

(Se og Hør): Den tidligere landslagsstjernen i fotball, Steffen Iversen (41), bekrefter overfor Se og Hør at han og Jeanett Andersen Dyrseth (30) har gått hver sin vei.

De to bekreftet forholdet i juli 2015, hvorpå 41-åringen flyttet til Dyrseths hjemby, Haugesund.

Der har Iversen de siste årene fungert som spillende trener i Haugar. Før jul ble det imidlertid kjent at han ville forlate Vestlandet til fordel for Trondheim, der han nå er ansatt som hovedtrener i Trygg/Lade.

- Det ble slutt ikke så altfor lenge etter innspillingen av «Mesternes mester». Jeg flyttet hjem til Trondheim i oktober, og har kjøpt meg leilighet der, sier 41-åringen, som var deltaker i årets sesong av nevnte program.

- Kjipt

Iversen har de siste årene lagt flere forhold bak seg. Etter at ekteskapet til den engelske artisten Anna Crane tok slutt etter ni år i 2013, innledet han et forhold til tidligere Miss Norway-finalist Julie Hegle.

De besluttet imidlertid å gå separate veier etter nærmere to år sammen. Noen måneder senere bekreftet Iversen og Dyrseth at de var kjærester.

- TRIVES: Steffen Iversen erkjenner at det i starten var tøft å bli singel, men at han nå har det veldig fint. Her avbildet i forbindelse med «Mesternes mester»-innspilling i fjor sommer. Foto: NRK
- TRIVES: Steffen Iversen erkjenner at det i starten var tøft å bli singel, men at han nå har det veldig fint. Her avbildet i forbindelse med «Mesternes mester»-innspilling i fjor sommer. Foto: NRK Vis mer

41-åringen erkjenner at et brudd aldri er enkelt. Store deler av sitt voksne liv har han vært i et forhold. Overgangen til singellivet, tar han tilsynelatende med knusende ro.

-​ Det var selvfølgelig ikke artig i starten. Det var kjipt, men sånn er livet. Etter hvert har jeg begynt å trives med singellivet.

- For en gangs skyld er det ganske godt å være singel. Jeg føler selv at jeg aldri har vært singel, men nå er jeg det. Det føles bra og bare ha seg selv å tenke på. Eller, nesten bare seg selv å tenke på, sier han lattermildt.

- Kjærlighet til barna

Iversen og ekskona Anna Crane har nemlig to barn sammen på henholdsvis tolv og åtte år. De er bosatt i London med sin mor.

- De kommer over i alle feriene sine, og kommer blant annet hit i påsken. Det blir kjempekoselig. Da skal vi på hytta, hvor det blir litt forskjellige aktiviteter. Når barna er på besøk, gjør vi egentlig akkurat det de har lyst til. Da får de lov til å bestemme, sier Iversen og flirer.

- Skjemmer du bort barna?

- Hvis du tenker på å gi dem alt de har lyst på, så er det veldig sterkt nei. De må lære seg å fortjene ting, det synes jeg er viktig. Hvis de har lyst å gjøre aktiviteter, eller andre ting, så selvfølgelig. Jeg har masse kjærlighet til barna mine.

Fikk hjernerystelse

Fredag ble det kjent at Gro Hammerseng-Edin slo Espen Jansen i finalen av «Mesternes mester». Hun skapte dermed historie som den første kvinnen i norsk sammenheng til å vinne i NRK-konseptet.

Steffen Iversen imponerte på sin side stort i årets sesong, men måtte noen uker i forveien trekke seg fra innspillinga grunnet ryggplager.

- Hvordan går det med deg nå?

- Det går generelt sett kjempefint med meg. Ryggen er den samme, men jeg driver med opptrening, også trener jeg Trygg/Lade på kveldene. Framover blir det litt jobbing med TV 2 og Tippeligaen, så det blir nok å gjøre.

Iversen har i løpet av sin karriere pådratt seg utallige skader, og har blant annet slitt med prolaps i ryggen. Da han besluttet å legge fotballskoene på hylla for godt i 2012, var årsaken nettopp det å ha slitt med skader over lang tid.

Heller ikke oppholdet i «Mesternes mester» gikk knirkefritt for seg, ettersom 41-åringen var involvert i en bassengulykke som resulterte i en mindre hjernerystelse og flere sting i panna.

LES OGSÅ: Måtte politianmelde, og stakk av fra modelloppdrag

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer