<strong>HØRTE DET PÅ NYHETENE:</strong> Bruce Jenner fikk vite om skilsmissen på nyhetene. Foto: All Over Press
HØRTE DET PÅ NYHETENE: Bruce Jenner fikk vite om skilsmissen på nyhetene. Foto: All Over Press Vis mer

Stefaren visste ikke om skilsmissen

- Jeg fant det ut på nyhetene.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter et 72 dager langt ekteskap, kom nyheten om at reality-stjernen Kim Kardashian (31) skulle skille seg fra ektemannen Kris Humphries.

Det fortalte imidlertid ikke Kardashian til stefaren, Bruce Jenner (62).

Jenner, som for mange er kjent fra serien «Keeping up with the Kardashians», forteller ifølge ShowbizSpy.com at han fant ut om bruddet på nyhetene.

- Jeg fant faktisk ut at hun skulle skilles ved å høre det på nyhetene. Jeg var nok den siste som fikk vite om det. Men jeg kunne høre telefonsamtaler fra andre rom og jeg visste at noe var på gang. Men jeg visste ikke det var så ille før i ettertid, sier han.

Jenner forklarer at han bevisst holdt seg unna problemene i ekteskapet til stedatteren.

- Jeg var smart nok til å holde meg unna de tingene der. Jeg har gitt dem (stedøtrene, red. anm.) råd gjennom årene, men i denne situasjonen har jeg holdt munnen lukket. Man bør ikke involvere seg i andres kjærlighet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Planla sitt eget frieri

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer