Chris Daughtry:

Stedatteren funnet død

Chris Daughtrys stedatter ble funnet død i sitt eget hjem.

I SORG: Chris Daughtry er i sorg etter den forferdelige nyheten om at hans 25-år gamle stedatter er funnet død. Foto: Rebecca Sapp / AFP / NTB
I SORG: Chris Daughtry er i sorg etter den forferdelige nyheten om at hans 25-år gamle stedatter er funnet død. Foto: Rebecca Sapp / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2006 ble Chris Daughtry (41) superstjerne over natta da han deltok i den femte sesongen av «American Idol». Deltakelsen endte med en svært respektabel fjerdeplass.

Til tross for at seieren glapp, sikret 41-åringen seg en platekontrakt og stiftet rockebandet «Daughtry» med seg selv som vokalist og frontfigur. Bandet har imidlertid gjort stor suksess den sanger som «Waiting for Superman», «It's Not Over» og «Over You».

Tidligere denne måneden dro bandet ut på en turné rundt om i USA, men fredag denne uken tok det hele en brå vending.

FLØRT: Kristian Stenseng forteller om flørten han hadde med Jorun Stiansen under «Idol». Vis mer

Tragisk dødsfall

Chris måtte avbryte turneen og reise hjem til familien etter han mottok den triste beskjeden om at hans stedatter, 25 år gamle Hannah, hadde blitt funnet død av politiet i sitt eget hjem i Nashville.

- På grunn av det uventede dødsfallet til Chris og Deanna Daughtrys datter, Hannah, har alle planlagte «Daughtry»-konserter den kommende uken blitt utsatt, sa en representant for sangeren i en uttalelse til People fredag.

- Daughtry-familien takker for forståelse og ber om at deres privatliv blir respektert i denne svært vanskelige tiden. Ytterligere detaljer vil bli gjort tilgjengelig på et senere tidspunkt. Etterforskningen av dette tragiske dødsfallet pågår fortsatt, fortsatte representanten.

Dødsårsaken er foreløpig ikke kjent.

DØD: «Farmen»-vinner i 2011, Tommy Rodahl, er død. Vis mer

Hannahs tragiske dødsfall fant sted dagen etter Chris og kona, Deanna (48) feiret 21 år som gift. De giftet seg 11. november i 2000, og sammen har de tvillingene Adalynn Rose og Noah James (10). Deanna har også datteren Hannah og sønnen Griffin (23) fra et tidligere forhold.

Sto fram med ærlig sangtekst

I 2019 gjorde Chris et lengre intervju med People Magazine, hvor han kom med en rørende avsløring rundt en av sine låter. Han la ikke skjul på at låten «As You Are» betyr ekstra mye for han, da det er hans egen kone som har stått for sangteksten.

- Hun sa: «Hvis dette inspirerer deg, er du velkommen til å bruke teksten som du vil». Hun underspilte det litt og gikk sin vei, noe som gjorde meg enda mer nysgjerrig på å lese, fortalte rockeartisten.

Etter hvert som han leste teksten, innså han raskt at ordene han holdt i hendene ville endre livene deres. Med låten ønsket Deanna å fortelle verden at hun er biseksuell.

DRAMATISK: Politiet i USA leter nå etter kjæresten til Gabby Petitio som er funnet død etter en bilferie. Video: Youtube / Kameraone. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Fram til da hadde hun holdt sin seksualitet skjult for offentligheten, og på privaten hadde bare en håndfull mennesker hatt kjennskap til hennes legning.

- Teksten var veldig ekte og veldig ærlig, skrøt ektemannen.

- Dette er hennes måte å komme ut på, fortalte han videre, og forklarte at dette var en seier for kona etter å ha gått en hel livstid uten å akseptere seg selv.

Selv fikk Chris vite konas hemmelighet som 20-åring, da de to møttes på fest.

- Jeg følte meg ikke truet. Jeg ville at hun skulle elske seg selv som den hun er, og ikke skamme seg.

LES OGSÅ: Vegar Hoel er død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer