Chris Daughtry:

Stedatteren funnet død

Chris Daughtrys stedatter ble funnet død i sitt eget hjem.

I SORG: Chris Daughtry er i sorg etter den forferdelige nyheten om at hans 25-år gamle stedatter er funnet død. Foto: Rebecca Sapp / AFP / NTB
I SORG: Chris Daughtry er i sorg etter den forferdelige nyheten om at hans 25-år gamle stedatter er funnet død. Foto: Rebecca Sapp / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2006 ble Chris Daughtry (41) superstjerne over natta da han deltok i den femte sesongen av «American Idol». Deltakelsen endte med en svært respektabel fjerdeplass.

Til tross for at seieren glapp, sikret 41-åringen seg en platekontrakt og stiftet rockebandet «Daughtry» med seg selv som vokalist og frontfigur. Bandet har imidlertid gjort stor suksess den sanger som «Waiting for Superman», «It's Not Over» og «Over You».

Tidligere denne måneden dro bandet ut på en turné rundt om i USA, men fredag denne uken tok det hele en brå vending.

Tragisk dødsfall

Chris måtte avbryte turneen og reise hjem til familien etter han mottok den triste beskjeden om at hans stedatter, 25 år gamle Hannah, hadde blitt funnet død av politiet i sitt eget hjem i Nashville.

- På grunn av det uventede dødsfallet til Chris og Deanna Daughtrys datter, Hannah, har alle planlagte «Daughtry»-konserter den kommende uken blitt utsatt, sa en representant for sangeren i en uttalelse til People fredag.

- Daughtry-familien takker for forståelse og ber om at deres privatliv blir respektert i denne svært vanskelige tiden. Ytterligere detaljer vil bli gjort tilgjengelig på et senere tidspunkt. Etterforskningen av dette tragiske dødsfallet pågår fortsatt, fortsatte representanten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer