«Staysman» vil sende «Lazz» på valsekurs

Stian Thorbjørnsen har store planer for sceneshowene etter «Skal vi danse»-suksessen..

DANSE-ENTUSIAST: Sammen med Alexandra Kakurina (t.v) klarte Stian «Staysman» Thorbjørnsen å danse seg helt til finalen i årets «Skal vi danse». Han sier til Seoghør.no at han og Lasse «Lazz» Jensen (t.h) vil ta med dansen inn i sceneshowene sine. Foto: TV 2/ NTB Scanpix
DANSE-ENTUSIAST: Sammen med Alexandra Kakurina (t.v) klarte Stian «Staysman» Thorbjørnsen å danse seg helt til finalen i årets «Skal vi danse». Han sier til Seoghør.no at han og Lasse «Lazz» Jensen (t.h) vil ta med dansen inn i sceneshowene sine. Foto: TV 2/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld ble Adelén Rusillo Steen (19) kåret til tidenes yngste «Skal vi danse»-vinner etter å ha knivet om seieren med Stian «Staysman» Thorbjørnsen (33).

Den tidligere Melodi Grand Prix-deltakeren var strålende fornøyd med å hanke inn andreplassen sammen med Alexandra Kakurina.

Under finalesendingen sa «Staysman» til Seoghør.no at han ikke vil legge danseskoene på hylla for godt. Sammen med makker Lasse «Lazz» Jensen, håper han nemlig på å tilføre sceneshowene deres flere danserytmer.

- Vi prøver å legge inn noen dansenummer når vi spiller konserter og sånn nå. Jeg vet at han jeg spiller med, han har lært seg å danse salsa, så da kan vi danse litt sammen på scena. Jeg vurderer å bare sette han på et sånt valsekurs eller noe sånt.

- Han kan bare dra hjem til Alexandra og få privattimer der, sier Stian Thorbjørnsen lattermildt til Seoghør.no.

Duoen ble først kjent da de vant «Se og Hørs sommerstjerner» i 2010, og har siden gjort stor suksess på Spotify og andre strømmetjenester for musikk.

Tidligere i år kom de blant de fire beste i Melodi Grand Prix med låta «En godt stekt pizza».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.