«Staysman» vil sende «Lazz» på valsekurs

Stian Thorbjørnsen har store planer for sceneshowene etter «Skal vi danse»-suksessen..

DANSE-ENTUSIAST: Sammen med Alexandra Kakurina (t.v) klarte Stian «Staysman» Thorbjørnsen å danse seg helt til finalen i årets «Skal vi danse». Han sier til Seoghør.no at han og Lasse «Lazz» Jensen (t.h) vil ta med dansen inn i sceneshowene sine. Foto: TV 2/ NTB Scanpix
DANSE-ENTUSIAST: Sammen med Alexandra Kakurina (t.v) klarte Stian «Staysman» Thorbjørnsen å danse seg helt til finalen i årets «Skal vi danse». Han sier til Seoghør.no at han og Lasse «Lazz» Jensen (t.h) vil ta med dansen inn i sceneshowene sine. Foto: TV 2/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld ble Adelén Rusillo Steen (19) kåret til tidenes yngste «Skal vi danse»-vinner etter å ha knivet om seieren med Stian «Staysman» Thorbjørnsen (33).

Den tidligere Melodi Grand Prix-deltakeren var strålende fornøyd med å hanke inn andreplassen sammen med Alexandra Kakurina.

Under finalesendingen sa «Staysman» til Seoghør.no at han ikke vil legge danseskoene på hylla for godt. Sammen med makker Lasse «Lazz» Jensen, håper han nemlig på å tilføre sceneshowene deres flere danserytmer.

- Vi prøver å legge inn noen dansenummer når vi spiller konserter og sånn nå. Jeg vet at han jeg spiller med, han har lært seg å danse salsa, så da kan vi danse litt sammen på scena. Jeg vurderer å bare sette han på et sånt valsekurs eller noe sånt.

- Han kan bare dra hjem til Alexandra og få privattimer der, sier Stian Thorbjørnsen lattermildt til Seoghør.no.

Duoen ble først kjent da de vant «Se og Hørs sommerstjerner» i 2010, og har siden gjort stor suksess på Spotify og andre strømmetjenester for musikk.

Tidligere i år kom de blant de fire beste i Melodi Grand Prix med låta «En godt stekt pizza».

Saken fortsetter under bildet.

I FINALEN: Adelén Rusillo Steen og dansepartneren Benjamin Jayakoddy (t.v) stakk av med seieren i «Skal vi danse»-finalen lørdag kveld. Stian Thorbjørnsen og Alexandra Kakurina var fornøyde med andreplassen. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2
I FINALEN: Adelén Rusillo Steen og dansepartneren Benjamin Jayakoddy (t.v) stakk av med seieren i «Skal vi danse»-finalen lørdag kveld. Stian Thorbjørnsen og Alexandra Kakurina var fornøyde med andreplassen. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2 Vis mer

- Vant til å være i en boble

Denne høsten har artisten og «Paradise Hotel»-profilen overrasket dommere og TV-seere på parketten, etter at han gikk inn i dansekonkurransen med hud og hår. Nå er daglige dansetreninger gjennom tre måneder forbi.

- Nå må jeg prøve å komme tilbake til vanlige rutiner igjen da, spille noen konserter og sånn igjen. «Afterskilandslaget», vi skal jo spille i Spektrum og sånt. Men jeg er så inni den dansebobla nå, så det tar sikkert en tre, fire uker før det har roa seg, innrømmer Stian overfor Seoghør.no.

STOR FORANDRING: I «Skal vi danse»-finalen imponerte Stian Thorbjørnsen i flere danser, men det holdt ikke helt til seier. Her danser han Cha Cha Cha med partner Alexandra Kakurina.  Foto: Thomas Reisæter/ TV 2
STOR FORANDRING: I «Skal vi danse»-finalen imponerte Stian Thorbjørnsen i flere danser, men det holdt ikke helt til seier. Her danser han Cha Cha Cha med partner Alexandra Kakurina. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2 Vis mer

- Du er ikke redd for å gå på en «smell» nå etter «Skal vi danse»?

- Hehe, jo, kanskje. Men jeg har erfaring da, med bobler. Jeg har jo vært i «Paradise Hotel», «Robinsonekspedisjonen», jeg har vært i Forsvaret i mange år. Så jeg er vant til det å måtte omstille meg fort, da. Men jeg vet jo at det blir en periode nå hvor det blir veldig rart, legger han til.

Se de første reaksjonene til Adelén og Stian etter «Skal vi danse»-finalen nedenfor!

Liker å være lettere

I tillegg til at han har opparbeidet seg en stor begeistring for dans, har «Skal vi danse»-deltakelsen kostet Stian drøye ti kilo kroppsvekt.

Tidligere har han sagt til Seoghør.no at han er stolt over å ha «litt ekstra» på kroppen. Nå erkjenner «Staysman» at han kan tenke seg å holde på den nye vekten sin.

- Ja, vi får se da, det har jo vært deilig. Jeg liker å føle meg lettere. Og kanskje det beste er å faktisk passe i klær! Jeg føler meg jo fin når jeg ser meg sjæl i speilet, så litt lyst har jeg jo til å holde det ved like, sier Stian Thorbjørnsen til Seoghør.no.

Se intervju med Stian og samboeren Tina Svestad, som han har sønnen Lennox (15 mnd.) med:

I EN ANNEN BOBLE: I 2013 deltok Stian Thorbjørnsen i «Robinsonekspedisjonen» på TV3. Under oppholdet gikk han ned en god del kilo, men den gang kom de raskt tilbake etter hjemreisen.  Foto: TV3
I EN ANNEN BOBLE: I 2013 deltok Stian Thorbjørnsen i «Robinsonekspedisjonen» på TV3. Under oppholdet gikk han ned en god del kilo, men den gang kom de raskt tilbake etter hjemreisen. Foto: TV3 Vis mer

LES OGSÅ: - Bønnfaller eksen om å droppe skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer