Stian og Tina Thorbjørnsen:

Staysman spanderte nye bryster på kona

Inntektene fra låten «Muggene er megasvære» gikk til større pupper.

SPANDERTE SILIKON PÅ KONA: Låten «Muggene er megasvære» har gitt Stian «Staysman» Thorbjørnsen en ny hit. Den har også gitt kona nye bryster. Foto: Tore Skaar / Instagram.
SPANDERTE SILIKON PÅ KONA: Låten «Muggene er megasvære» har gitt Stian «Staysman» Thorbjørnsen en ny hit. Den har også gitt kona nye bryster. Foto: Tore Skaar / Instagram. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Stian «Staysman» Thorbjørnsen (35) er for tiden aktuell med låten «Muggene Er Megasvære», sammen med DJ Anton.

Den er til nå spilt over en halv million ganger på strømmetjenesten Spotify.

Nå røper kona, Tina Thorbjørnsen (26), at hun også har fått nye fordeler av inntektene - bokstavelig talt.

Tina - som forlovet seg med Stian under Se og Hørs kjendisgalla i 2015 - avslørte selv nyheten på Instagram.

I et videoklipp synger Tina med til ektemannens låt. Under klippet skriver hun: «Gjett hva streaminginntektene fra denne låta ble investert i?», etterfulgt av hashtaggene «#puppeneermegasvære» og «#byebyehengepupper».

Saken fortsetter under.

Til Se og Hør avslører Tina at hun følte for å fornye puppene som et resultat av at hun har blitt mamma, og at det var hennes eget initiativ.

- Det var jeg som la det frem; «Stian, kan vi bruke penger på pupper nå i høst?». Og siden han har vært mye borte i sommer, med turné og «Farmen»-innspilling, syntes han at det var greit å varte opp litt, sier hun og ler.

- Han var fornøyd

To måneder etter at hun og Stian forlovet seg i 2015, ble han overrasket med bryllup i TV2-programmet «Senkveld», og dermed var de to gift.

Paret har et barn sammen, Lennox (3). Stian har også sønnen Viktor (9) fra et tidligere forhold.

Kjendisgallaen 2015 - Staysman vinner "Årets kjendis" og frir til kjæresten Tina på scenen i takketalen. Vis mer

- Det er gjerne sånn at når du har fått barn, så kjenner du et behov for å fikse opp litt. Da låta kom samtidig, så passet det veldig bra, sier hun.

Du ble ikke påvirket av låta?

- Nei, da. Stian var ganske fornøyd sånn som det var. Det er mer det at jeg følte litt på det selv; at jeg ville ha kroppen tilbake slik som den var før fødselen, sier hun.

- Jeg synes hun er fin uansett

Staysman forklarer til Se og Hør at det har vært en internspøk mellom de to, og at han derfor sa ja til å spandere inngrepet.

OVERRASKET: Staysman ble overrasket med bryllup gjennom TV 2-programmet «Senkveld». Foto: Andreas Fadum.
OVERRASKET: Staysman ble overrasket med bryllup gjennom TV 2-programmet «Senkveld». Foto: Andreas Fadum. Vis mer

- Vi har tulla litt med det, at jeg skulle gi henne penger hvis den låta skulle funke. At det hadde passet - selv om jeg insisterer på at «muggene» handler om ølmugger, sier han lattermildt.

Hvorfor valgte du å spandere pupper på kona?

- Det var rett og slett fordi hun hadde veldig lyst på det. Jeg er gift og har barn med henne, så for meg spiller det ingen rolle, jeg synes hun er fin uansett. Puppene var i forskjellig størrelse og greier, så hun følte vel litt på det, sier han.

Streamingpengene fra Spotify deles ikke ut før mot slutten av året. Men selv om ikke pengene kommer direkte fra Spotify, mener Staysman at det er «Puppene er megasvære» som har finansiert det hele.

- Det er en medvirkende årsak, ja. Det er i alle fall enklere å finansiere det, når du vet at kommer penger inn uansett.

LES OGSÅ: Kate viste frem sin kongelige babymage

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer