BRENNHET STEMNING: Det gikk hett for seg på innspillingen av videoen til låten «Hundre dager». Foto: August Strand.
BRENNHET STEMNING: Det gikk hett for seg på innspillingen av videoen til låten «Hundre dager». Foto: August Strand. Vis mer

Stian «Staysman» Thorbjørnsen og Leif Einar «Lothepus» Lothe:

«Staysman & Lazz» gir ut låt med Lothepus

- Det var fantastisk å være sammen med en ekte cowboy.

Publisert

(Se og Hør): Stian Thorbjørnsen (35) har gjort suksess som artist i gruppen «Staysman & Lazz».

Nå slipper duoen låten «Hundre år». Der får duoen selskap av en annen folkekjær artist - «Fjorden Cowboys»-profilen og tidligere «Farmen kjendis»-vinner Leif Einar «Lothepus» Lothe (48).

- Det blir en skikkelig gladlåt i kjent «Staysman & Lazz»-stil. Vi tror fansen vil like det, selv om vi neppe får terningkast seks fra musikkanmelderne denne gangen heller, sier Stian med et smil.

SMELLER TIL: Stian Thorbjørnsen og Lothepus satser på westernstemning i videoen til sin nye låt. Foto: August Strand
SMELLER TIL: Stian Thorbjørnsen og Lothepus satser på westernstemning i videoen til sin nye låt. Foto: August Strand Vis mer

Fikk hjelp av Petter Pilgaard

Han avslører at han og kompisen Lasse Jensen (35) fikk hjelp av Petter Pilgaard (37) til å få Lothepus med på sangen.

- Jeg og Petter har kjent hverandre lenge, og gikk god for meg overfor Lothepus. Vi hentet ham da han var i Oslo i forbindelse med en boksignering og fikk ham til studio i en kort pause. Han er jo en av Norges travleste menn.

Staysman og Lazz holder konsert på Rockefeller i Oslo. Private bilder fra backstage og klipp fra konserten. Vis mer

Fra 1. januar er Stian en av deltakerne i den nye sesongen av «Farmen kjendis» på TV 2.

Da han spilte inn musikkvideoen til sin nye låt for et par uker siden fikk han hjelp av en annen av de nye deltakerne - Stian Sandø fra NRK-programmet Newton.

Kona spiller barpike i videoen

I videoen - som er filmet i western-stil - dukker også Stians kone Tina opp som barpike og tidligere Paradise Hotel-deltaker Iselin Michelsen (26) opp som sexy fristerinne.

KONA SPILLER BARPIKE: Stian Thorbjørnsens kone Tina dukker også opp i den nye musikkvideoen. Foto: August Strand
KONA SPILLER BARPIKE: Stian Thorbjørnsens kone Tina dukker også opp i den nye musikkvideoen. Foto: August Strand Vis mer

- Lothepus gjør seg seg i en westernsetting. Det var fantastisk å være sammen med en ekte cowboy. Han er mye mer alfahann enn meg. Jeg er en myk mann.

- Vi slo oss løs under innspillingen. Folk skvatt blant annet da pistolene plutselig gikk av, fordi løskrutt smeller like mye som et vanlig skudd, sier Stian og ler.

FARMEN-KOLLEGA: Stian Sandø fra den kommende sesongen av «Farmen kjendis» dukker også opp i den nye videoen. Foto: August Strand
FARMEN-KOLLEGA: Stian Sandø fra den kommende sesongen av «Farmen kjendis» dukker også opp i den nye videoen. Foto: August Strand Vis mer
VETERAN: Iselin Michelsen har vært med i flere av musikkvideoene til Staysman & Lazz. Foto: August Strand.
VETERAN: Iselin Michelsen har vært med i flere av musikkvideoene til Staysman & Lazz. Foto: August Strand. Vis mer

Bakgrunnen for tittelen på låten er uttrykket «om hundre år er allting glemt».

- For noen år siden, da jeg slet med inkassogjeld, sa min mor det til meg for å få meg i godt humør.

Nå som det går bedre med karrieren er det imidlertid litt trist å tenke på at alt vil være glemt om noen år, sier Stian til Se og Hør.

Spanderte silikonbryster på kona

Suksessen på hitlistene har også satt sitt preg på Stians kone Tina.

I oktober fortalte hun at deler av strømme-inntektene fra Staysman-låten «Muggene er megasvære» hadde gått til silikoninnlegg i brystene hennes.

Kjendisgallaen 2015 - Staysman vinner "Årets kjendis" og frir til kjæresten Tina på scenen i takketalen. Video: Se og HørVis mer Vis mer

Tina - som forlovet seg med Stian under Se og Hørs kjendisgalla i 2015 - avslørte selv nyheten på Instagram.

I et videoklipp synger Tina med til ektemannens låt. Under klippet skriver hun: «Gjett hva streaminginntektene fra denne låta ble investert i?», etterfulgt av hashtaggene «#puppeneermegasvære» og «#byebyehengepupper».

- Det var jeg som la det frem; «Stian, kan vi bruke penger på pupper nå i høst?». Og siden han har vært mye borte i sommer, med turné og «Farmen»-innspilling, syntes han at det var greit å varte opp litt, sa hun med et smil til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Kommer til å savne barna mine

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer