«Staysman» fridde på scenen - og fikk «ja»

Den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren sparte ikke på noe da han ble kåret til årets kjendis under Se og Hørs kjendisgalla.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Artisten Stian Thorbjørnsen (33) - også kjent som «Staysman» fra gruppa «Staysman og Lazz» har de siste årene hatt en eventyrlig ferd mot stjernehimmelen.

Nå kan han glede seg over enda en opptur: Mandag ble Stian kåret til «årets kjendis» på Se og Hørs kjendisgalla i Oslo.

Og fra scenen stod han for gallaens store overraskelse, da han fridde til samboeren, Tina Svestad, som svarte ja!

Se video av frieriet øverst i saken!

- Takk til kjæresten min som står her med meg. Gi henne stor applaus! Jeg har for vane å gå over the top.... Nå blir jeg nervøs også... Du er verdens beste mamma for Lennox: Vil du gifte deg med meg? spurte en rørt Stian fra scenen.

- Ja! kom det kontant fra samboeren etter at Stian gikk ned på kne.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIGE: Stian «Staysman» Thorbjørnsen ankom den grønne løperen på Se og Hørs Kjendisgalla sammen med samboeren Tina Svestad. Lite ante hun om frieriet som ventet henne! Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
LYKKELIGE: Stian «Staysman» Thorbjørnsen ankom den grønne løperen på Se og Hørs Kjendisgalla sammen med samboeren Tina Svestad. Lite ante hun om frieriet som ventet henne! Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

I takketalen sørget Staysman også for å takke andre som har vært viktige i livet hans de siste årene:

- Jeg så ikke denne komme da jeg sjekket inn på «Paradise» i 2012. Takk til gjengen som tok meg med på «Robinson», og til Vivi Stenberg som slapp oss til på MGP. Takk til Alexandra Kakurina som fikk meg til «Skal vi danse»-finalen. Og takk til barna mine. Hadde det ikke vært for dem hadde jeg vel stått og fistpumpa på en partybåt i Magaluf nå, sa han spøkefullt fra scenen.

Saken fortsetter under bildet.

BLE NUMMER TO: Dansepartneren Alexandra Kakurina, som Stian danset i «Skal vi danse»-finalen med for en drøy uke siden, ble også takket da han ble kåret til årets kjendis på Se og Hørs Kjendisgalla 2015. Foto: NTB scanpix
BLE NUMMER TO: Dansepartneren Alexandra Kakurina, som Stian danset i «Skal vi danse»-finalen med for en drøy uke siden, ble også takket da han ble kåret til årets kjendis på Se og Hørs Kjendisgalla 2015. Foto: NTB scanpix Vis mer

Den første oppturen til «Staysman og Lazz» kom da de vant «Se og Hørs Sommerstjerner» i 2010.

Men Stian ble først kjent for mange TV-seere da han deltok i TV3s realityserie «Paradise Hotel» i 2012.

PÅ PARADISE HOTEL: I 2012 var Stian en av deltagerne i TV3-serien «Paradise Hotel». Her er han sammmen med Vida Lill Gausemel Berge og Mads Larsen. Foto: TV3
PÅ PARADISE HOTEL: I 2012 var Stian en av deltagerne i TV3-serien «Paradise Hotel». Her er han sammmen med Vida Lill Gausemel Berge og Mads Larsen. Foto: TV3 Vis mer

Siden har Stian også vært med i «Robinsonekspedisjonen» på samme kanal.

Stian om støtten fra samboeren - se video:

Musikalsk suksess

Etter realitydeltagelsen har Staysman og Lazz opplevd et kraftig oppsving på strømmetjenester som Spotify og Tidal.

Låter som «Frøken Möet (trekant)» og «Lærerinna» har blitt store hits blant norsk ungdom.

Derfor var det mange fans som ikke ble overrasket, da duoen tidligere i år kom blant de fire beste i den norske Melodi Grand Prix-finalen med låten «En godt stekt pizza».

Se Staysman og Lazz' egne opptak fra sin Rockefeller-konsert:

– Det her er hakket over «Paradise Hotel» synes jeg. Nå er det jo musikken vår som er i fokus, og det er jo det vi har jobbet med de siste 20 åra nesten.

– Paradise var jo en sykt rå opplevelse selvsagt, men dette er dritrått, sa Stian til Seoghør.no før MGP-finalen.

Den siste oppturen før mandagens store pristildeling var en andreplass i årets «Skal vi danse»-finale, bak Adelén Rusillo Steen (19).

- Det var ingen som trodde at jeg skulle komme til noen finale i «Skal vi danse». Det er helt drøyt, og jeg er veldig stolt. Adelén var en sinnsykt dyktig og sterk konkurrent, så det var fullt fortjent, sa Stian til Seoghør.no kort tid etter at vinneren ble kåret.

Se Stian og Adelén på «Skal vi danse»-finalen i videoen nedenfor:

LES OGSÅ: - Det er ingen sjalusi

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer