Staysman: - Det føles helt rått

Stian «Staysman» Thorbjørnsen måtte nøye seg med annenplass i «Skal vi danse», men er alt annet enn skuffet.

STRÅLENDE FORNØYD: Stian «Staysman» Thorbjørnsen hr overrasket både seg selv og alle andre i høstens «Skal vi danse». At han og Alexandra Kakurina kom helt til finalen, anser han som en seier i seg selv.  Foto: Thomas Reisæter/ TV 2
STRÅLENDE FORNØYD: Stian «Staysman» Thorbjørnsen hr overrasket både seg selv og alle andre i høstens «Skal vi danse». At han og Alexandra Kakurina kom helt til finalen, anser han som en seier i seg selv. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld stod jubelen i taket i TV 2s studio i Nydalen i Oslo, da Adelén Rusillo Steen (19) ble kåret til tidenes yngste «Skal vi danse»-vinner.

En som var nesten like fornøyd som den unge artisten, var medfinalist Stian «Staysman» Thorbjørnsen (33).

- Gratulerer med andreplassen! Hvordan føles det?

- Helt rått, dette er helt som en seier for meg. Det var ingen som trodde at jeg skulle komme til noen finale i «Skal vi danse». Det er helt drøyt, og jeg er veldig stolt. Adelén var en sinnsykt dyktig og sterk konkurrent, så det var fullt fortjent, sier Stian til Seoghør.no kort tid etter at vinneren ble kåret.

Se både Stian og Adeléns første reaksjoner etter «Skal vi danse»-finalen i videoen nedenfor!

Fra bunn til topp

Da «Skal vi danse» begynte tidlig i høst, ble «Paradise Hotel»-profilen og MGP-deltakeren regnet som en skikkelig underdog. Både TV-seere og dommere har fulgt den overraskende utviklingen hans med store øyne.

- Det var vel Norsk Tipping ellerno sånt som hadde meg helt på bunnen av oddslista, mens Adelén lå på topp. Og før finalen lå jeg faktisk over Adelén, påpeker Stian fornøyd overfor Seoghør.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer